Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Maliarske, natieračské a lakovnícke práce. Upratovacie práce - pravidelné upratovanie domov aj kancelárií - umývanie okien. Montáž tepelnej izolácie.

Čalúnnictvo - čalúnenie dverí, nábytku, sedacích súprav.

Kominárstvo, práca: - vložkovanie komínov - revízia - odvody spalín pre turbo-kotly a kondenzačné kotly - autorizované meranie emisií malých zdrojov

Špecialista na komplexnú realizáciu studne vŕtanej a futbalovej a jej údržbu: umiestnenie a návrh studne, povolenie studne, čistenie a regenerácia studní, opravy studní, odber a rozbor vody, úprava a filtrácia vody, čerpadlá. Pôsobíme po celej Morave a Sliezsku.

Inštalácia elektrických rozvodov a zariadení na bezpečné napätie Montáž, oprava, údržba vyhradených technických zariadení - elektrických Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľnej živnosti Opravy a údržba kancelárskych elektrických strojov a prístrojov a elektrických strojov a prístrojov pre ...

Návrhy, zhotovenie, šitie: - bytový textil na mieru - dojčenský textil. Predaj: - látky, metráž.

Výroba: - reklamná tabuľa - oceľové regály - jednoduché a dvojkrídlové okná a dvere - oceľové schody - ploty - zábradlie Demolácia: - existujúce objekty Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie - presklené oceľové konštrukcie - veľké oceľové konštrukcie Realizácia : - priemyselné stavby Výstavba : ...

Kovoobrábanie - CNC obrábanie kovov, plastov. Výroba dielov z plechu na CNC strojoch. Sústružíme a frézujeme na CNC strojoch presné diely z kovov vrátane nerezu, titánu a hastelloya.

Stolárstvo na zákazku - umelecké stolárstvo - rezbárske práce Reštaurátorské práce

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníka, ktorá vykonáva profesionálne kamenárske a dlaždičské práce. Zaistí vám dodávku obrubníkov, dlažobných aj žulových kociek, odsekov, krajníkov, kamenných dlažieb či schodov a tiež mozaiek. Vďaka spolupráci s odborníkmi, architektmi a skúsenými robotníkmi realizuje zákazky v Olomouci, Brne, Ostrave alebo Zlíne, ...

Činnosť: - horizontálne riadené vŕtanie - bezvýkopová pokládka inžinierskych sietí pod vodnými tokmi, cestami, koľajami, lesnými porastmi...atď - vrty na stabilizáciu svahov, odvodnenie svahov - vrty na vyčistenie kontaminovaných oblastí

Vykonávame maliarske práce, dekoračné a umelecké maliarstvo, maliarske umelecké, nátery a nástreky fasád, firemné nápisy, orientačné tabule.

Výroba: -truhlárske práce -stolárske práce -nášľapy -stĺpy, stĺpiky, frézované, sústružené.

Práca: - kamenárske - kameňosochárske.

Zámočníctvo, výroba: - ploty - vráta - mreže - schodisko - zábradlie

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Delenie materiálu automatom. Jednotlivé rezy poloautomatom. Priečne delenie zvitkov. Prestrihy tabuľovými nožnicami. Brúsenie tabúľ plechov. Kefovanie povrchu plechov. Foliovanie povrchu plechov. Plazmatické výpalky.

Spoločnosť vznikla v roku 1994 a už od svojho vzniku sa špecializuje na montáž nábytku. Stolárska výroba, montáž - kuchyňa na mieru - kuchynské linky vrátane montáže vstavaných spotrebičov - kancelársky nábytok - sedací nábytok - interiéry na kľúč - pokládka - plávajúce podlahy.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Činnosť: - výškové práce - umývanie fasád, okien na výškových budovách - odstraňovanie snehu, ľadu zo striech - opravy dilatačných škár - rizikové výrub stromov.

Služby - výklady kariet - astrológia.

Práca: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynárske

Sedlárstvo Haki. Ateliér na prácu s pokožkou. Výroba, e-shop - kožené opasky - tašky - puzdrá na nože - klobúky.