Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Klampiarstvo, zámočníctvo - klampiarske a zámočnícke práce. Výroba - klampiarske prvky, žľaby, zvody, parapety - dierovanie klampiarskych prvkov.

Vykonávame všetky stavebné práce: - zemné práce - základy - hrubé stavby - všetky rekonštrukcie - nové bytové jadrá - nátery a renovácia fasád - zatepľovanie budov - šľachtené a sanačné omietky - sadrokartóny - obklady a dlažby - zámkové dlažby - sanitárne práce a kúrenie

Výroba strojných dielov. Činnosť - nástrojáreň - CNC frézovanie - elektroerozívne obrábanie - rovinné a profilové brúsenie - programovanie a modelovanie.

Úprava všetkých materiálov a povrchov pieskovaním. Sanácia a čistenie: - železné a drevené konštrukcie - fasády, štukové omietky - režné tehlové murivo - dlažby a obklady - keramické povrchy - betóny, prírodný aj umelý kameň - mostná konštrukcia - bazény, nádrže a silá - nádrže, kontajnery a zásobníky. Odstraňovanie: - ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Servis a revízia manipulačnej techniky - vysokozdvižné vozíky - skladovacia, stavebná a poľnohospodárska technika. Činnosť - rezanie plazmou - sústruženie - frézovanie - lisovanie hydraulických hadíc.

Práca, služby: - montáž sadrokartónov - podkrovné vstavby - priečky, stropy - minerálne podhľady

Výroba, služby: - požiarne dvere, steny a okná - eurookná, plastové okná - zatepľovanie okien - žeriavnícke práce.

Jaroslav Ihlička vykonáva: - sadrokartonárske práce (montáž sadrokartónu - priečky, podhľady) - kompletná rekonštrukcia kúpeľní - omietky, šľachtené omietky, štuky, betóny - zateplenie budov - oplotenie pozemkov - maliarske práce - rekonštrukcia bytov a domov.

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní.

Ak zháňate niekoho, kto by Vám opravil kvapkajúci kohútik, zostavil nábytok, vymaľoval, pripojil novú práčku či nabrúsil nože potom je tu pre vás Kutil Ondra zo Zlína. Hodinový manžel pre Zlína okolie: - zámočnícke práce a kovovýroba - inštalatérske a kúrenárske opravy - brúsenie náradia a nástrojov - drobné murárske práce a opravy - ...

Obrábanie kovov a plastov. Trieskové obrábanie - frézovanie, sústruženie, rovinné brúsenie, brúsenie na guľato, cnc obrábanie. Obrábanie polotovarov napríklad sústruženie a frézovanie odliatkov, výkovkov a výpalkov.

Firma OK-STAV Kamila Krejčího je stavebná firma. Naša stavebná firma vykonáva nasledujúce činnosti: - vykonávanie stavieb, vrátane zmien, udržiavacích prác na nich a odstraňovania - projektová činnosť vo výstavbe - inžinierska činnosť v stavebníctve - technická pomoc v stavebníctve - dozorovanie stavieb, spracovanie cenových rozpočtov a ...

Karel Pospíchal vykonáva stolárske práce. Výroba: - z masívu - schody (bez použitia kovových prvkov / neskrutkované) - zábradlie - skrine - postele - dvere - nábytok z masívu - kuchyňa - kuchynské dvierka s vitrážami - krbové rízmy - pergoly - stavba krovov.

LABO Metal s.r.o. sa špecializuje na obrábanie a povrchovú úpravu nerezového materiálu a ušľachtilých kovov. Výroba: - architektonické a konštrukčné prvky z nerezovej ocele - kusová aj sériová výroba - veľkoplošné gravírovanie - tlač na plech - leptanie - brúsenie - laserové vyrezávanie. prevádzkareň: LABO Metal s.r.o. Oldrichov ...

Inštalatérske práce, vodo, topo, plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - opravy a čistenie kanalizácie. Stavebné práce - rekonštrukcia domov, bytov.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - skrine - kancelársky nábytok.

Elektromontáže, zemné a búracie práce, nákladná autodoprava

Maliarstvo, lakovníctvo: - byty - rodinné domy - verejné priestory - firmy.

Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT pôsobí na trhu s inštalatérskymi potrebami a kompletným vybavením kúpeľní: - veľkoobchod, maloobchod s kúpeľňovou sanitou - rekonštrukcia kúpeľní - inštalácia rozvodov vody, odpadov a plynu - výmena a opravy rozvodov - obkladačské a sadrokartonárske práce.

Maliarske a natieračské práce - maľovanie bytov, kancelárií, škôl, nemocničných zariadení.