Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Práca žeriavom AD 080, doprava vozidlom Multicar M25, vedenie účtovníctva, zakladanie s.r.o.

Stavebná činnosť, práca: - rodinné domy - rekonštrukcia - zemné práce - montáž sadrokartónu - tesárske a pokrývačské práce - stavba plotov, oporných múrov

Povrchová úprava materiálov - tryskanie (pieskovanie), lakovanie.

Služby: - rekonektívneho liečenia - regresná terapia

Výroba rozvádzačov NN: -skriňové oceľoplechové -plastové elektromerové -okruhové (domové). Dodávame pre elektromontážne, elektroinštalačné, stavebné firmy aj pre jednotlivcov.

Montáž a údržba: -elektrické zariadenie -hromozvody.

Výroba pánskej konfekcie - predovšetkým pánskych oblekov. Pánsku konfekciu vyrábame vo vysokej kvalite vďaka skúsenostiam jednoduchojovských odevárov.

Stolárstvo. Výroba, realizácia, e montáž nábytku - kuchyňa, kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok na mieru - spálňa - kancelársky nábytok - drevené podlahy.

Stolárstvo. Výroba nábytku - kuchyňa, kuchynské linky - obývacie steny, komody - spálňa - vstavané skrine.

Zemné a výkopové práce - výkopy základov - výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) - hĺbenie bazénov - terénne úpravy - demolácia. Autodoprava - dovoz štrku, piesku a zeminy.

AluWorld Vám ponúka širokú škálu služieb v oblasti zváracích prác, prác s hliníkom. Všetko prispôsobujeme požiadavkám a potrebám zákazníka.

Výroba, predaj: -reklamný a profesijný textil. Vyšívame na nami vyrobený textil aj textil dodaný zákazníkom. Ponúkame špeciálne textilné projekty.

GABION-JM - realizácia prác z kameňa - gabióny, múriky, ploty, sokle, podmurovky - dlažby, schody, krby, jazierka.

Vykonávame: - železničné, cestné stavby - pozemné, priemyselné a inžinierske stavby - vodohospodárske stavby - zváranie koľajníc - projekčná a geodetická činnosť - železničná nákladná doprava

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - spálňa - skrine Stavebná činnosť, práca: - podlahárske - montáž drevené a plastové okná, dvere - športoviská Predaj: - nábytkové kovanie - stolárske potreby

Hodinový manžel - zámočnícke práce - maliarske a lakovnícke práce - murárske práce - upratovacie práce - inštalatérska práca, vodo topo plyn - údržba záhrad.

Kováčska a zámočnícka dielňa - kováčska zákazková výroba - kované ploty.

Stavebná firma - bytová výstavba a rekonštrukcia - murárske práce - projektovej dokumentácie.

Maliarske a lakovnícke práce. Natierači a maliari izieb, maliarske práce, nátery fasád, drevených a železných konštrukcií, lakovanie okien, dverí, zárubní a radiátorov, maľovanie bytov, rodinných domov, kancelárií, strhávanie tapiet, maľujeme aj veľké komerčné objekty, obchodné domy.

Práca: -umelecko-remeselné spracovanie kovov -reštaurátorské -zámočnícke -pasírstvo.

Hľadáte spoľahlivú stavebnú firmu v regióne Děčín? Obráťte sa na skúsených odborníkov z firmy Děčínské stavby s.r.o. Špecializujeme sa na stavby novostavieb a rekonštrukcie bytov. Vykonávame stavby vrátane demolácií, zatepľovania objektov a opráv interiérov. Ponúkame aj murárske práce. Vzhľadom na naše dlhoročné skúsenosti Vám garantujeme vysokú ...

Práca: -presné delenie profilových a kruhových hutníckych materiálov do priemeru 200mm -delenie plechov do hrúbky 10mm a šírky 2000mm -ohyb plechu do hrúbky 6mm a šírka 2000mm -zhotovenie plochých členitých súčastí do hrúbky 10mm laserovou technikou -bezprípravková metóda vysekávaním (niblovaním) -výroba plochých, tvarovo zložitých ...

Vykonávame: - zateplenie a sanácia budov - rekonštrukcia kúpeľní - podlahárske práce - sadrokartonárske práce.