Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Služby: - kominárstvo, kominár - revízia komínov - vložkovanie komínov - stavba komínov

Tesárstvo : - realizácia strešných konštrukcií - rekonštrukcia historických krovov - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - státie pre autá - obkladanie drevenými palubovkami - debnenie schodísk.

Stavebná firma. Práca: -tesárske -klampiarske -pokrývačské -ploty, pergoly, balkóny, zábradlia -pôdne vstavby -zemné práce strojom UNC. Rekonštrukcia: -byty -domy. Predaj: -stavebniny. Prenájom: -strešný výťah (podľa dohody).

Stolárstvo, výroba, montáž: - vstavané skrine - kuchynské linky, kuchyne - nábytok na zákazku

Predaj a pokládka podlahových krytín - pokládky laminátovej a drevené plávajúce podlahy - pokládky kobercov - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahárske práce.

Strojárska výroba, kovoobrábanie: -komponenty, diely do automobilov, autodiely -pre automibilový priemysel. Práca: -obrábanie kovov na CNC strojoch -frézovanie odliatkov.

oprava, výroba, inštalácia: - kompletná dodávka klimatizácie pre administratívne a výrobné priestory - kompletná dodávka chladenia pre priemyselné a výrobné objekty.

Služby: - rámovanie, paspartovanie obrazov a fotografií

Rezbár - výroba drevených betlehemov, sôch a umeleckých predmetov do interiérov aj exteriérov.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií. Zámočníctvo a umelecké kováčstvo - výroba kovových plotov, mreží, zábradlia a krbového náradia. - výroba oceľových paliet a kontajnerov. Zákazková kovovýroba.

Zaoberáme sa všetkými službami v oblasti merania, regulácie a riadenia technologických procesov. Zaistíme, ako projekčné, montážne a servisné práce, tak aj dodáme softvérové aplikácie, údržbu systémov a poskytneme odborné konzultácie. Súčasťou ponúkaných služieb je aj výroba rozvádzačov. Vykonávame tieto služby: - regulácia kotolní, ...

Služby: - nákladná autodoprava medzinárodná - preprava odpadov, voľne ložených kovov - ADR - zemné práce

Práca: - elektromontážne - elektroinštalácia - elektrikár.

Elektromontážne práce, elektromontáže, montáž, servis revízie elektra - pre rodinné domy, bytové domy, kancelárie, priemyselné objekty - zaoberáme sa ako silnoprúdovými rozvodmi, tak aj slaboprúdovými rozvodmi, rozvodmi NN i VN, - projekčná činnosť - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revízia.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - sadrokartonárske práce - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce

Zákazkové stolárstvo Náchod. Vstavané skrine: Vstavané skrine na mieru zaisťujeme najskôr tým, že u Vás všetko nameriame, zistíme Vaše požiadavky, navrhneme ako bude vyzerať, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálov a farieb a nebojíme sa žiadneho prerastú či atypického miesta. Kuchyňa na mieru. Kuchynskú linku Vám ...

Činnosť: - elektromontáže - zemné práce (minibagrom) - práca montážnou plošinou.

Umelecká činnosť - sochárstvo - maľovanie obrazov.

Čalúnnictvo - opravy čalúneného nábytku - poťahovanie staršieho nábytku, dverí - čalúnenie barov a reštaurácií - čalúnenie automobilov.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - montáž centrálnych vysávačov - solárny ohrev vody.

Čalúnnictvo. Práca: - čalúnnické - čalúnenie automobilov, veteránov.

Činnosť: - brúsenie a leštenie kovov

Maliarske a natieračské práce - maľby bytov - maľby domov - fasádne maľby.

Návrh, konštrukcia a výroba: - špeciálne prípravky a jednoúčelové automaty na priemyselné použitie - elektronika. Činnosť: - obrábanie plastov a ľahko obrobiteľných kovov na CNC frézke - veľko- i malosériové strojné osadzovanie súčiastok povrchovej montáže - oprava elektronických riadiacich jednotiek, autorádiu, apod.