Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Spoločnosť Remmers s.r.o. je odborníkom na ochranu a sanáciu dreva, budov a stavieb. V neposlednom rade aj v oblasti priemyselných podláh. Ochrana dreva: - úprava dreva - vnútorné použitie - lazúry, krycie nátery, laky na drevo - ochrana proti poveternostným vplyvom – vonkajšie použitie - ošetrenie drevených povrchov - okenné nátery, nátery ...

Práca, montáž: - obklady, dlažby z prírodného kameňa - murárske práce - obkladačské práce.

O spoločnosti ALMARK je česká spoločnosť poskytujúca dodávateľské riešenia pre firmy pôsobiace v stavebnom priemysle av oblasti zváračských a zámočníckych prác. Účel spoločnosti Účelom spoločnosti ALMARK je pomáhať firmám úspešne dokončiť projekty, šetriť ich čas a prinášať radosť z práce. To uskutočňujeme prostredníctvom uceleného ...

Maliarske a natieračské práce - maľovanie a štukovanie. Drobné stavebné práce.

Elektroinštalačné práce, elektrikárske práce, montáže - montáž rozvádzačov - automatické systémy - opravy elektrických spotrebičov. Predaj, e-shop - elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - rozvodnica - svietidlá, osvetlenie.

Práca: - elektromontážne - montáž elektrického podlahového vykurovania - návrh, montáž LED osvetlenia.

Kovovýroba - pálenie laserom - presné CNC obrábanie, lisovanie, ohýbanie - zváranie konštrukcií - výroba prípravkov pre strojársky alebo automobilový priemysel.

Rekonštrukcia bytov a domov. Ponúkame kompletnú rekonštrukciu domov a bytov. Špecializácia: bytové jadrá, sadrokartóny, obklady a dlažby, plávajúce podlahy, murárske a búracie práce, maliarske práce.

Výškové práce a stavebno remeselné služby - štukatér, klampiar, natierač, tesár, pokrývač. Inštalácia ochranných sietí a systémov proti vtáctvu, statik - navrhovanie a posudzovanie nosných konštrukcií stavieb a budov, výroba a montáž príslušenstva striech, fasád a zvodov.

Výroba, predaj, e-shop: - cirkevné textílie - ornáty, pluviály - dalmatikov - krstné rúšky.

Práca: - murárske - podlahárske - údržbu zelene Požičovňa náradia.

Stavebná činnosť - murárske práce - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - výstavba, rekonštrukcia bytového jadra - elektroinštalačná práca - podlahárske práce.

Činnosť, dodávka: - vnútorné, vonkajšie strojné omietky - zateplené jadrové omietky.

Práca: - sadrokartonárske - montáž sadrokartónu.

Stolárske práce, stolárske práce: -výroba nábytku z masívu na mieru podľa priania zákazníka -vybavenie interiérov -komody, postele -skrine vstavané -stoly jedálenské, kancelárske -dvere, zábradlia, schodisko.

Priemyselné betónové podlahy BETONGLETR. Statické výpočty, návrhy. Spracovanie priestorovej výstuže. Bezškárové, bezprašné podlahy. Firma Betongletr je nositeľom certifikátu kvality, ako firma aplikujúce vsypy Panbex, spĺňajúce úroveň kvality podľa ISO*9001. Všetky suroviny majú príslušné osvedčenia podľa noriem platných v SR. Podkladné ...

Činnosť: - zemné a výkopové práce - demolácia

Služby: - murárske práce - rekonštrukcia bytov, domov - sadrokartonárske práce - fasády

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske.

Firma ELICOMP - E s.r.o. z Hradca Králové zaisťuje montáž, servis a predaj produktov DEVI. Jedná sa o podlahové kúrenie, vykurovacie rohože, systémy vyhrievania plôch a odkvapov. Vykonávame tiež liatie anhydritových podláh, elektroinštalatérske práce a montáž sadrokartónových konštrukcií. Našou ďalšou činnosťou je prevádzka ...