Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Práca: -reštaurovanie -pasírstvo -umelecká zlieváreň

Činnosť: - kovovýroba - kovoobrábanie

Zemné práce - zemné a výkopové práce - výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) - základy domov - nákladná autodoprava, preprava kameniva, štrku a piesku.

Práce, remeslá: - tesárstvo - pokrývačstvo - klampiar

Krajčírstvo. Šitie dámskych aj pánskych odevov. Historické odevy- Stredovek, Napoleonika, ATD

Práce, remeslá: - vodoinštalatérske - revízia kamerovým systémom - kúrenárske - zámočnícke

Podlahárstvo. Predaj, maloobchod, pokládka, montáž: -plávajúce podlahy drevené a lamino -PVC linoleum -korok -parkety -koberce -liate podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práca: -podlahárske, podlahár.

Dodávky a inštalácia podlahových krytín. Drevené podlahy, vinylové podlahy a mnoho ďalších priamo od výrobcov.

Prevádzkovanie, údržba, servis: -tepelné zariadenia v Uničove a Lutíne -tepelné zariadenia v Moravskej Třebovej, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Stavby: -plynové a olejové kotolne na kľúč -teplovodná a teplovodná odovzdávacia stanica -vonkajšie, vnútorné rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizácia -pôdne a strešných nadstavby, stavba bytov, priemyselných stavieb -slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie -meracia a regulačná technika tepla, teplej vody, regulačných ...

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácie. Práca: - inštalácia elektrických rozvodov. - inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov - inštalácia, opravy elektronických a telekomunikačných zariadení.

Služby v oblasti revízie elektro - revízia el. inštaláciou tovární, domov, bytov - revízia bleskozvodov - revízia strojov a náradia vrátane prostredia s nebezpečenstvom výbuchu a vysokého napätia. - revízia elektrického zariadenia.

Činnosť: - zemné práce - výkopy - búracie práce - Traktorbagr CAT 428B Ekofarma, chov: - mäsový dobytok plemeno Limousine - predaj záložného dobytka Poľnohospodárske služby: - kosenie, lisovanie a balíkovanie - doprava obilia, siláže, senáže - preprava lisovaného sena a slamy na väčšie vzdialenosti - práca nakladačom

Stolárstvo, výroba: - zákazková - nábytok - kuchynské linky - vstavané skrine - schody

Projekčné a stavebné práce - bytová výstavba, novostavby, rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov - realizácia striech - pokrývačské a klampiarske práce - obkladačské práce - murárske práce.

Práca: -vrtné -čerpacie skúšky pre hydrogeologický prieskum.

vymaľovať, natrieť, zložiť nábytok, väčšie inštalatérske práce aj len výmena batérie, odpady, elektrikársé práce, zapojenie spotrebičov, zámky, zabezpečenie bytu, vŕtanie do panelov, opravy nábytku, nastavenie okien, lepenie, upratovanie, odvoz sute, kompletná rekonštrukcia bytu i menšie murárske práce atď. Cena 250 Kč / hod. (pri rozsiahlejších ...

Firma SKU hydroizolácia vykonáva izolácie striech na rekonštrukciách i novostavbách už od roku 1991. Zákazky dodávame podľa požiadaviek odberateľa na kľúč, vrátane stavebných úprav, zateplenia, klampiarskych a zámočníckych konštrukcií, bleskozvodov a náterov. Vykonávame tiež strešné záhrady vrátane ozelenenia.

RAP, krajčírsky ateliér - výroba a šitie dámskych odevov a konfekcie.

Predaj: - palivové drevo, drevo Služby: - kontajnerová doprava - odvoz sute, sutí - zemné práce - búranie

Stavebné a murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia bytových jadier - obkladačské práce - demolácia - sadrokartonárske práce - elektroinštalačná práca.

STAVEBNÁ ČINNOSŤ: - stavby na kľúč, novostavby (vrátane projektu) - rodinné domy a domčeky aj väčšie projekty - architektonické štúdie a návrhy - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - pôdne vstavby, nadstavby, prístavby - rekonštrukcia striech, dodávky - nové strešné plášte, šikmé aj ploché strechy - opravy a zatepľovanie fasád ...