Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kovovýroba a drevovýroba - tesárske práce, výstavba záhradných domčekov, pergol, prístreškov, detských domčekov, terás, plotov a záhradného nábytku - zámočnícke práce, výroba plotov, brán a bránok, kovových konštrukcií, výťahových konštrukcií.

Tesárstvo, tesárske práce - výstavba altánkov, pergol a záhradných domčekov - strešné väzby, altány, záhradné domy alebo ploty.

Pokrývačstvo, klampiarstvo. Prenájom a montáž lešenia.

Rekonštrukcia bytov a bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie budov - podkrovné vstavby.

Revízia elektroinštalácií, bleskozvodov a elektrických zariadení - revízia elektrospotrebičov a elektro náradia.

Inštalatérske práce, čistenie odpadov a kanalizácií - vykonávam revízie kanalizácie kamerou - havarijné služby.

Vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Práca: - stolárstvo - stolárske práce na zákazku - návrhy.

Kamenárstvo, kamenárske práce, kamenár. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchynské dosky, solitéry, kamene do záhrad

Geodetické práce: - zameranie stavieb na kolaudáciu - rozdelenie pozemkov - vytyčovacie práce.

Upratovacie práce: - pravidelné upratovanie firiem a domácností, novostavieb, umývanie okien, maliarske a natieračské práce. Prekladateľská činnosť: - úradné preklady v nemčine (z ČJ do NJ a opačne) s okrúhlou pečiatkou a tlmočenie - bežné osobné dokumenty ( rodné, sobášne, úmrtné listy, vysvedčenia a pod. ) - obchodné zmluvy - poisťovacie ...

Práca: - kovoobrábanie - mechanické úpravy kovov.

Vykonávame hydroizolácie a tepelné izolácie na plochých strechách a balkónoch

Kominárstvo, kominárske práce - kontrola a čistenie komínov - stavba, oprava a vložkovanie komínov.

Činnosť - maliarske a natieračské práce - drobné murárske práce - pokládka plávajúcich podláh, - montáž nového nábytku - záhradkárske práce, osadzovanie a údržba okrasných záhonov - stavba pergol a altánov.

Služby: - hydroizolácia muriva - tlaková injektáž - beztlaková injektáž - vodoodpudivé nátery

Strojárska výroba: - oceľové konštrukcie - brány - fasádne prvky - schodisko - zábradlie Zámočnícke práce.

Navrhovanie, výroba, predaj: - dámskych odevov - doplnkov

Služby: - maľovanie na telo a tváre - špeciálne efekty či maľba na stenu - facepainting - bodypainting - airbrush

Autodoprava: nákladné vozidlá zn. Avia D 90 Stavebná činnosť -rekonštrukcia objektov - výstavba rodinných domov a domov - výstavba inžinierskych sietí a komunikácií ľahkého podlažia - poľnohospodárska výstavba a rekonštrukcia týchto a obdobných zariadení - stavba oporných múrov z kameňa, betónu, tehál a iných komponentov - montáž chodníkov ...