Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Rodinná firma BRAŠNÁRSTVO - SEDLÁRSTVO - ČALÚNÍCTVO Petr Zackl pôsobí vo svojej činnosti už o roku 1998 v Lázních Bohdaneč ( okr. Pardubice). Opravy stanov, celt. Zaoberáme sa opravami, renováciou a zákazkovou výrobou, súčasťou ktorej je aj široký sortiment poťahových materiálov, usní, koženiek, molitanov, plachtovín, kovania, plastov, ...

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia domov - zatepľovanie fasád.

Výroba, predaj, zásielková služba: - potlačené tričká, mikiny, bermudy a pracovné odevy - pigmentové farby na potlač textilu - šablóny pre sieťotlač vrátane spracovania námetu.

Práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske - drevostavby, montované stavby

Služby: - montáž strešných krytín - stavebné práce - rekonštrukcia striech a komínov

Maloobchod, montáž: -žalúzie, rolety -predokenné rolety -lamelové zhrňovacie dvere -drobné čalúnické práce

- vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo

AB-INTERIER Ponúkame kompletné podlahárske práce, predaj a pokládku lín, kobercov, plávajúcich laminátových a drevených podláh, doskových podláh a parkiet. Ďalej ponúkame predaj a montáž dverí a zárubní, montáž protipožiarnych dverí, renováciu drevených podláh, obklady stien a stropov z dreva a murárske práce v interiéroch.

Rezbárstvo a reštaurátorské práce Vykonáva: -rezbárske a reštaurátorské práce -konzervovanie predmetov (s výnimkou kultúrnych pamiatok a zbierok predmetov).

Klimatizácia, vzduchotechnika, čističe a zvlhčovače, kovovýroba, NBC filtro-ventilačné zariadenie.

Vzduchotechnika, práca: - klampiarske práce.

Zaoberáme sa opravami, montážou, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizácie. Zaisťujeme tiež revízie požiarnych klapiek.

Zákazníkom ponúkame: -rekonštrukcia striech -montáže všetkých strešných krytín -pokrývačské práce -stavebné práce -stavby na kľúč -ohýbanie plechov -profilovanie a montáž zvitkov -klampiarske práce -tesárske práce

Firma sa zaoberá nasledujúcimi profesiami: -vzduchotechnicka -klimatizácia -chladenie -vykurovanie stavieb -tlakový vzduch

Služby: - realitná kancelária Stavebná činnosť: - rekonštrukcia domov, bytov, bytových jadier, kúpeľní - zámočnícke, stolárske, pokrývačské, klampiarske, maliarske, lakovnícke či kúrenárske práce - demolácie, výkopové práce - dodávky a montáž detských ihrísk a mestského mobiliára Výroba: - vybavenie, zariadenie detských ihrísk a ...

Stolárstvo Radek Fojtík Stolárska výroba, stolárstvo: -okná, dvere -interiérový nábytok: -dvere, postele, kuchynské linky, poličky -záhradný nábytok pre exteriéry: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masív, lamino dosky, dyha.

Práca: - zemné, výkopové (traktorbager JCB) - preprava, odvoz odpadových vôd (kaly, odlučovače tukov, septiky).

Práca: - murárske - obkladačské - sadrokartonárske - hodinový manžel.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske - upratovanie snehu zo striech.

Práca: - izolácia plochých striech, balkónov, terás, jazierok.

Stavebné práce: - murárske - obkladačské - pokldádka dlažby - sadrokartonárske - omietky - rekonštrukcia bytu.

Služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia