Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zámočnícke, montážne, údržbové a drobné stavebné práce.

Výroba: -truhlárska -nábytok, stoličky, stoly, kuchyňa -reštaurovanie.

pokrývači, pokrývačské, klampiarske práce -tesařské práce, drevostavby -izolatérské a hydroizolačné práce -střešní okná, opravy striech -sádrokartony, pôdne vstavby -zámečnické práce.

Vodoinštalatérske práce a poradenstvo : -kompletácia vodovodných rozvodov bytov, domov a novostavieb -inštalácia WC, umývadlá, drezy, batérie, sprchy -zapojenie práčky, umývačky -domové rozvody vody do medi, plastu i železa -montáž solárne kolektory, klimatizácia, etážové kúrenie -plynofikácia.

práca: -tesařské -stavebné tesárstvo.

Václav Bůžek sa zameriava na tesárske práce a výrobu pergol, záhradných chatiek, altánkov a ostatné drevovýrobu.

Pokrývač, pokrývačské práce, práce na streche. Pokrývanie striech, střechy.Včetně drobných opráv striech. Kompletná dodávka. Klampiarske práce, klampiar, odkvapy, oplechovanie, nátery a výmena odkvapov. Tesárstvo, tesárske práce, tesár, montáž krovov, krovy, pergoly. Montáž strešné okno, okná, okien, Velux. Všetky práce na streche, ...

Predaj - zemiaky - uhorky - tekvica Predaj - Tekvicové semená.

Spoločnosť LINEAL s.r.o. so sídlom v okrese Znojmo sa už od roku 1997 zaoberá všetkou stavebnou činnosťou, ako je napríklad stavba a rekonštrukcia rodinných domov, realizácia podkrovných vstavieb, pokládka obkladov a dlažieb, zatepľovanie fasád ai. Súčasťou našej stavebnej činnosti je ďalej napríklad fúkaná izolácia, sadrové a minerálne ...