Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Návrhy a realizácia počítačových sietí a zabezpečovacích systémov.

Ponuka služieb v oblasti telekomunikácií, informačných technológií, zabezpečovacej techniky a slaboprúdových riešení. Faccility manažment. Marketing.

Telecon servis spol.s.r.o. - mechanické zatvárače dverí - mechanické a elektrické ovládanie okenných ventilácií - kovanie pre posuvné dvere alebo skladacie steny - kovanie pre celosklenené dvere - elektrické pohony pre všetky typy dverí, vrátane krídiel, výkladcov a doplnkov.

Reštaurovanie a výroba historického nábytku a iných interiérových a exteriérových drevených prvkov. Umelecko-remeselné práce.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - montáž strešných okien - sadrokartonárske práce.

Montáž: - plynových kotlov - kondenzačných kotlov - montáž elektrokotlov.

Zaoberáme sa obrábaním kovov, nekovov a plastov na CNC strojoch. Ponúkame tepelné spracovanie a povrchové úpravy. Vyrábame diely pre ultraľahké lietadlá.

Oprava, servis: - vstrekovacie lisy - roboti, robotov SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zariadení - práca na elektrických zariadeniach do 1000V

Stavebné práce: - fasády - zatepľovanie budov - podlahárske práce - sadrokartonárske práce.

MK Strechy s.r.o. sídliaci v obci Besednice vykonáva predovšetkým pokrývačské, klampiarske a tesárske práce. Zaoberáme sa celkovou rekonštrukciou striech. Staviame drevostavby, zruby, pergoly, prístrešky a rôzne zastrešenia. Montujeme okná, pokladáme drevené podlahy a palubkové obklady. Práca: - pokrývačské, klampiarske - tesárske - ...

Firma Pavel Surmin sa zameriava na stolárske, tesárske, klampiarske a pokrývačské práce. Vykonávame montáž strešnej krytiny, opravy i celkovej rekonštrukcie striech. Realizujeme strechy na kľúč všetkých druhov, poradíme Vám s výberom vhodnej strešnej krytiny a zaistíme aj predaj všetkého stavebného materiálu na Vašu strechu. Činnosť: - ...

Nástrojáreň, výroba: - formy na vstrekovanie plastov a gumy - nástroje na spracovanie plechov - strojné súčasti Vykonávame opravy foriem a nástrojov.

Kožušníctvo Letná Výroba, predaj, opravy: - kožušinové, velúrové výrobky a kožené odevy.

Práca: - sadrokartonárske - montáž sadrokartónu - sadrokartónové podhľady.

Predaj, montáž: - sadrokartónové systémy - minerálne podhľady - tepelné izolácie - hliníkové podhľady - prevetrávané fasády - opláštenie budov - slnolamy

Elektromontážne práce - revízia elektro - montáže bleskozvodov.

Činnosť - záhradnícke a lesnícke práce - práca a údržba na vodných tokoch - zemné práce, demolácie, terénne úpravy - sanácia historických stavieb, pamiatkových objektov, sanácia priemyselných stavieb - maliarske, natieračské a lakovnícke práce.

Činnosť: - montáž suchých stavieb - klampiarstvo - pokrývačstvo - izolatérstvo - drevostavby - tesárstvo.

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynoinštalácia - plynárske - montáž solárnych systémov - kanalizácia

Vykonávanie izolácií, izolácia: -proti vlhkosti -tlakovej vode -ropným produktom -kyselinám -zásadám, lúhom a radónu zváraním s následným atestom. Zváranie potrubných systémov z polyetylénu, PVC. Vykonávanie perforácie potrubia z PEHD. Meranie.

Ušľachtilá kamenárska výroba na zákazku: - stavebná aj cintorínska architektúra - spracovanie žul, mramorov, pieskovcov

Činnosť - výškové práce horolezeckou technikou - výrub stromov - rez stromov - rizikové výrub.

Činnosť - maliarske práce - tapetovanie - zateplenie a maľby fasád - sadrokartonárske práce, štrukturálne omietky.