Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Strojné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Výroba: - štiepacích nožov, nože na štiepanie kože z vysoko kvalitných zušľachtených rakúskych a nemeckých ocelí: - pre garbiarsky priemysel, garbiarne - pre obuvnícky priemysel. Export, vývoz, predaj: - Európa, Ázia, Južná a Stredná Amerika.

Výroba: -truhlárstvo -kuchynské linky podľa Vašej predstavy -nábytok detskej izby -obývačkové steny -spálňa -postele, šatníkové skrine -nočné stolíky -stoly jedálenské, pod TV, písacie, pre PC alebo notebooky -vstavané skrine -kancelársky nábytok, do pracovne -predsiene a vešiaky. Služby zadarmo: -zameranie a cenová ponuka -odborná ...

Stavebná činnosť - výstavba, realizácia a rekonštrukcia budov - zatepľovanie - stavebný dozor.

Práca: - klampiarske - pokrývačské - rekonštrukcia a hydroizolácia striech Predaj: - strešná krytina

Stavebné a murárske práce - výstavba rodinných domov - zatepľovanie - podkrovné vstavby - rekonštrukcia domov.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - masážne lehátka, stoly, stoličky - zrubový nábytok - sedacie a relaxačné vaky Stolárstvo - palivové brikety

Práca: - zemné, výkopové - výkopy pre inžinierske siete - ručné výkopy - dlaždičské práce - demolácia - kontajnerová preprava.

Klampiarstvo, práca: - klampiarske - výroba klampiarskych prvkov - rekonštrukcia striech - pokrývačské práce.

Pokládka, realizácia: - liate, priemyselné podlahy.

Návrhy, dodávky a realizácia kamerových systémov. Ozvučovacie a zabezpečovacie systémy. GSM zosilňovače. Video projekcia. Inteligentné domy. IT siete. Dochádzkové systémy. Štruktúrovaná kabeláž. Rozvody slaboprúd, silnoprúd. Automatizácia.

Zememeračské práce: - geometrické plány -vytýčenie vlastníckej hranice -vytýčenie stavieb -zameranie inžinierskych sietí Poradenská a konzultačná činnosť: - sprostredkovanie zmlúv a návrhov na vklad do chotára - vybavenie súhlasu s delením (ŠÚ Bystřice p.H.)

Stavebná firma: -pokládka zámkovej dlažby na kľúč -predaj zámkovej dlažby -zemné práce -autodoprava.

Vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - montáž kotlov, čerpadiel, solárnych ohrevov vody - revízia kotlov na tuhé palivá.

Práca: - elektroinštalácia - bleskozvody - montáž domácich telefónov, podlahového vykurovania.

Inštalatérstvo Služby: -vodoinštalačné práce, sanitárne zariadenia -vnútorná aj vonkajšia kanalizácia -plynoinštalácia Z.P. P.B. -automatické zavlažovacie systémy GARDENA -dodávky a montáže domácich i priemyselných vodární SIGMA, GRUNDFOS, WILO -vykurovanie - ústredné, etážové, podlahové -kotle na plyn a tuhé palivá všetkých výrobcov ...

Purum s.r.o. je českou spoločnosťou pôsobiacou v oblasti odpadového hospodárstva. V rámci našich služieb sa najmä zameriavame na odvoz a prepravu odpadov, odstraňovaním odpadov a nebezpečných odpadov, ich recykláciu a zhodnocovanie. Ďalej medzi naše služby patrí ekologické poradenstvo, facility manažmentom a čistenie a údržba kanalizácií. ...

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - murárske práce - fasády - obkladačské práce - zámkové dlažby.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - sanácia - mikropilotáž - murárske práce - obklady, dlažby

Stavebná činnosť - ploché strechy, rekonštrukcia - návrh a montáž fotovoltaických strešných systémov - izolácia proti vode a zemnej vlhkosti. Projektová činnosť - projekty rodinných domov

Inštalatérske práce - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - montáž rozvodov vody a kanalizácieMontáže kotlov, kachlí, ohrievačov, radiátorov a ďalších ohrievačov.

Stolárstvo, výroba, montáž nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa, postele - nábytok na mieru.

Rezbárstvo, predaj - sochy - bábky - betlehemy - drevorezby.