Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Firma RUPET formy a modely s.r.o. sa zaoberá konštrukčnou činnosťou a výrobou foriem a modelov, lisovacích, tvarovacích.

Podlahárske práce. Predaj, pokladanie: - parkety, PVC, koberce, plávajúce podlahy.

Stavebná firma Výstavba a rekonštrukcia kanalizačných prípojok a stok. Vykonávanie zemných a výkopových prác.

Nábytok na mieru : - ordinácia, čakárne - kuchyňa, vstavané skrine - obývacie steny, kúpeľňový nábytok - interiérové dvere - schody, schodiská, stoly, - spálne, kancelárie Stolárska výroba. Zákazkové stolárstvo. Návrh - realizácia - montáž.

Služby: - stavebno stolárska a tesárska výroba.

Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo.

Činnosť: - kúrenárske práce - murárske, obkladačské práce - maliarske, natieračské práce - podlahárske práce - rekonštrukcia bytov - údržba objektov.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a montážou plastových okien a dverí v Plzni a Západočeskom kraji. Vykonávame tiež zatepľovanie fasád a revitalizácie panelových domov.

Ťažká strojárska výroba. Zváranie Obrábanie Ohýbanie a zakružovanie Žíhanie Rezanie plameňom Strojné vybavenie Žeriavová údržba

Delenie a opracovanie kovových a špeciálnych materiálov. Na páliacich strojoch TruLaser 3530 a TruLaser 3030 je možné deliť materiály od hr. 0, 5 mm do 20 mm s presnosťou 0, 1 mm, ohraňovací lis TruBend 3120 je schopný ohýbať materiály až do hr. 15 mm. Dodávame ako jednotlivé dielce, tak aj komplexné dodávky hotových komponentov na priamu ...

Stavebníctvo. Rekonštrukcia historických objektov. Stavby na kľúč. Stolárska výroba.

Pán Jan Kodalík ponúka kompletný kominársky servis. V rámci služieb vykonáva kontroly spalinových ciest, revízie komínov, vložkovanie komínov, čistenie komínov a tiež stavby a opravy komínov. Sídlo firmy nájdete v obci Bernov, okres Karlove Vary. Práca, remeslo: - kominár - kominárstvo. Služby: - kominárske práce - kontroly spalinových ...

Činnosť: - elektroinštalačná práca - inteligentná elektroinštalácia.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Murárstvo

Kúrenárske práce Vodoinštalačná práca

Zákazkové stolárstvo vybavenie bytov, rodinných domov, novostavieb, hotelov, kancelárií, reštaurácií

Zákazkové stolárstvo, výrobky podľa Vašich návrhov.

Nátery striech asfaltovým náterom. Hromozvodárske práce. Izolácia striech. Klampiarske práce. Pokrývačské práce.

Priemyselná elektronika: - oprava: prakticky akýchkoľvek elektronických obvodov a prístrojov - vývoj: elektronických obvodov, zariadení a systémov automatizáciu. Bezpečnostné systémy: - oprava všetkých zariadení pre elektronické bezpečnostné systémy (sledovacie videokamery, monitory, videorekordéry s dlhou dobou nahrávania).

Navrhujeme, vyrábame a montujeme kuchynské linky, nábytkové zostavy, vstavané skrine, atypický nábytok, vybavenie obchodov a firiem. Moderná kuchyňa v lesklom prevedení. Realizujeme drevené samonosné schodiská a schody.