Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Srdcom chytrého domu je tzv. centrálna jednotka elektronštalácie pre vykurovanie svetelnú techniku a zabezpečenie, všetko ovláda centrálna jednotka

Firma Martin Hrubý sa zaoberá kompletnou realizáciou strešných konštrukcií. Vykonávame všetky klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Ďalej sa zameriavame na výrobu a montáž stavebných klampiarskych prvkov a izolácie striech. Sídlime v obci Hůry, okres České Budějovice. Práca, remeslo: - klampiar, klampiarske - pokrývač, pokrývačské - ...

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - záhradný nábytok - vybavenie pre reštaurácie, bary, kancelárie, obchody a pod.

Služby: - galvanovňa, povrchové úpravy - zinkovanie - niklovanie - eloxovanie - dekoratívne Nikel - Chróm - striebrenie. Džekov ranč. Penzión, reštaurácia. Žďárská ulica č. p. 22, Ždírec nad Doubravou Telefón do reštaurácie 561 110 747 Ždírec nad Doubravou Vlastné MINIPIVOVAR Stajne, sedlovňa Pasienky -jazdiareň -krytá hala, ...

Služby, práce: -autodoprava -zemné práce -realizácia stavieb -predaj piesku.

Stavebné práce, kontaktné zatepľovacie systémy, protipožiarne nátery na drevo a kov, anti-grafiti prevencia a odstránenie, fasádne a interiérové maľby a nátery.

MADE in WOOD, stolárstvo - zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - postele - kancelársky nábytok.

Výroba odevov na zákazku, šitie menších sérií. Šitie záclon, závesov, vankúšov, pracovných a iných odevov, košieľ a detského oblečenia.

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tvarovania plechových dielov v sektore automobilového priemyslu - engineering - naplánovanie jednotlivých častí výrobného procesu - projektový manažment - konrola, koordinácia výroby, skúšky kvality - tooling - údržbárske práce, údržba náradia - dodatočné práce na dieloch - elektrotechnika.

Sme geodetická firma zaoberajúca sa službami v oblasti katastra nehnuteľností a výstavby. Špecializujeme sa na vytyčovanie vlastníckych hraníc lesných pozemkov.

Energetické služby: - revízia NN bez obmedzenia prostredia - revízia elektrických spotrebičov - výpomoc v rámci bezpečnosti v odbore elektrotechnika - znalecké posudky - odbor elektrotechnika - poradenská činnosť - školenia vyhl. 50/78 Zb.

Sanácia a reprofilácia železobetónových konštrukcií.

Stavebné práce František Kadlec Ponuka kompletných rekonštrukcií a prestavieb, všetkých murárskych, obkladačských, sadrokartonárskych, maliarskych a lakovníckych prác.

Dodávka. - nástroje na mieru - brúsne, rozbrusovacie, rezné, vŕtacie a orovnávacie nástroje - nástroje a stroje pre stavebný priemysel - brusivo.

Výstavba a realizácia: - výstavba a rekonštrukcia športových areálov a ihrísk pre atletiku, futbal, tenis, viacúčelové a detské ihriská (vnútorné aj vonkajšie umelé a prírodné vonkajšie povrchy) - odborná projekčná a konzultačná činnosť - dodávky športového vybavenia a oplotenia - čistenie a regenerácia športových povrchov Zámočníctvo, ...

Stolárstvo, výroba - vstavané skrine, šatne, skrine na mieru.

Podlahové vykurovanie, telelné čerpadlá Revel-PEX

Maľby Mareš Vám zaistia kompletný maliarsky, lakovnícky a tapetársky servis domov, bytov, kancelárií a fasád, vrátane ich zateplenia. Špecializujeme sa na výmaľbu novostavieb a objektov po rekonštrukcii prevažne v Plzni a okolí. Svoje služby poskytujeme už viac ako 20 rokov.

Výškové práce horolezeckou technikou v Plzni. Opravy striech - čistenie odkvapov - nátery konštrukcií - opravy fasád - umývanie a čistenie hál - umývanie okien - rizikové výrub stromov - schádzanie snehu a ľadu zo striech

Veľkoobchod a maloobchod: -predaj a pokládka všetkých podlahových krytín. Plávajúce podlahy: -plávajúca korková podlaha -plávajúca podlaha z prírodného linolea -dyhovaná plávajúca podlaha. Koberce: -priemyselné koberce -bytové koberce. Laminátové podlahy. Drevené podlahy. Korkové podlahy. Linoleum. Služby a poradenstvo: ...

Stavebná činnosť: - základové dosky - zemné a výkopové práce, kanalizácia - hrubé stavby - tesárske a stolárske práce - elektroinštalácia - pokládka podláh a dlažieb - obklady kúpeľní Výroba: - zabezpečovacia technika

Činnosť - geologické sondovanie a prieskum.

Krajčírstvo, výroba, šitie: - dámske, pánske oblečenie, odevy

Doprava - preprava nákladu Stavebné a zemné práce - demolácia a búranie Zámočnícke a zváračské práce