Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

pokládka: - linolea, marmolea, PVC - plávajúce, drevené podlahy. Výroba: - kuchyne - vstavané skrine - nábytok na mieru. Predaj a montáž: - interiérové dvere.

Kovovýroba. Práca, remeslo: - úprava, spracovanie, strihanie plechu - ohýbanie a lisovanie plechu - zváranie, bodovanie, rezanie - sústruženie - frézovanie - vŕtanie - kovoobrábanie, obrábanie kovu. Drobné zámočnícke práce (zámočník). Zváračské práce. Obrábačské práce.

Predaj, servis, dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - EZS, EPS - dochádzkové a prístupové systémy ADS - domáce telefóny a intercomu - vchodové turnikety, vjazdové závory - elektromontáže, - bezdrôtové systémy

Firma Pavel Hlásný so sídlom v obci Býšť okres Pardubice sa špecializuje na zemné práce a terénne úpravy. Takisto prevádzkujeme nákladnú autodopravu. Medzi naše služby patrí hĺbenie základov, bazénov, výkopy pre pokládky káblov a inžinierskych sietí, revitalizácie rybníkov, ale zvládneme oveľa viac. Práce vykonávame prevažne v regióne východné ...

Spoločnosť VMK-CZ s.r.o. sa zaoberá vývojom, výrobou, dodávkou a inštaláciou automatizačných celkov. Ponúkame komplexné riešenie pre priemyselnej automatizácie. Pôsobíme v automobilovom, elektrotechnickom, potravinárskom priemysle aj v zdravotníctve. Súčasťou našich služieb je konštrukcia mechanických dielov, elektroprojekční práce a vývoj ...

Vykonávame elektroinštalácie, bleskozvody, fotovoltaické elektrárne. Elektronické zabezpečovacie systémy Údržba rôznych priemyselných, poľnohospodárskych a iných objektov a strojov. LED osvetlenie.

Revízia: - elektrické zariadenie, - bleskozvody, - spotrebičov.

Stolárstvo, zákazková výroba: -kuchyne, kuchynské linky (výber zo 40 farieb a 20 profilov dvierok) -dvere interiérové, vchodové -eurookná -nábytok -obloženie -plávajúce podlahy. Služby: -spracovanie návrhu na počítači -možnosť dodania vstavaných spotrebičov -predaj na splátky -doprava a montáž zadarmo -cnc obrábanie.

Maloobchod, predaj: -stavebné farby a laky -farba krycie, fasádne -laky lazúrovacie -náter pre kovové konštrukcie (epoxidové základné, polyuretánové vrchné). práca: -malířské -natěračské. Zastúpenie firmy SIKKENS, HEMPEL.

Revízny technik, revízia: -elektrické zariadenia -elektrické inštalácie -hromozvody. Elektrické inštalácie - návrh, realizácia.

Stolárstvo, zákazková výroba, renovácia, reštaurovanie: -stavebno stolárske výrobky -nábytok -starožitný nábytok Zaoberáme sa predovšetkým opravou starožitností, starého nábytku, ale aj výrobou nového nábytku na zákazku, vrátane vchodových a vnútorných dverí. Tiež úzko spolupracujeme s čalúnikmi, preto je samozrejmosťou doplniť nábytok ...