Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Tesárstvo, výroba: - pergoly - drevostavby

Stolárstva. Výroba - dvere, okná - kuchyne - skrine - postele - pergoly.

služby: - zemné a výkopové práce - odvoz hliny, sutiny a odpadu - dovoz piesku, betónu

práca: - zasklievanie lodžií, balkónov.

kamenárstvo - kamenárske práce. klientské centrum - adresa: K Núdzové 446, 267 12 Lodenice u Berouna. Obchodné oddelenie Praha - adresa: Zborovská 43, 150 00 Praha 5 - tel. 251 510 693.

činnosť: - pokládka zámkovej dlažby - stavebná činnosť

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - zemné práce

služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektoch - štukatérske práce

Spoločnosť kappa CZ, s.r.o. so sídlom v Ostrave sa od roku 1992 špecializuje na realizácie hrubých stavieb monolitickú alebo montovanú technológií, systémového debnenia, sanácie a opravy betónu. Stavebné práce, realizácia: - monolitické alebo montované technológie - monolitické železobetónové konštrukcie a stavby - systémové debnenie ...

Práca, remeslo: - tesár - tesárstvo

zámočníctvo: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, zváranie, kovoobrábanie, strihanie, ohýbanie, sústruženie, vŕtanie, sústruženie a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodísk, atypických, systémových -potravinové do interiéru a exteriéru.

Čalunictví, čalúnnické práce - matrace na mieru - Autočalunníctvá - zákazková výroba.

práca: - maliarske - natieračské - lakovnícke

činnosť: - kovoobrábanie - kovovýroba - strojné zámočníctvo

Stavebná činnosť - rekonštrukcia bytov a podzemných stavieb na kľúč - obkladačské - murárske práce - sadrokartonárske práce - zámková dlažba.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývači, tesárstvo

služby: - kartárka - výklad kariet - odblokovanie čakier - výživové poradenstvo

činnosť: - vrtné práce v obore hydrogeológia, sanačné geológie a inžinierskej geológie - vŕtané studne - projektová dokumentácia pre vŕtané a kopané studne - hydrogeologické vyjadrenie pre infiltračná objekty určené na vsakovania zrážkových vôd alebo prečistených splaškových vôd do horninového prostredia.

Zámočníctvo. práca: -zámečnické, zámočník -brúsené: -kotoučové píly, SK ** píly -frézy na drevo -hoblovací nože, nože na mletie a drvenie plastov -řetězy píl pre stavby -svařování CO2 -vŕtanie -frézování -brúsené na guľato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS * a SK ** -nože do drvičov.