Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Spoločnosť Areál Harfa s. R. O na Prahe 9 poskytuje sídlo pre firmy a spoločnosti a ďalšie služby s tým spojené. Krátkodobý prenájom kancelárií a zasadacích miestností. Predaj, správa a prenájom realít. Technická správa nehnuteľností. Zápis sídla firmy v obchodnom registri. Ponúkame Vám zmluvu o umiestnení sídla v našej budove na 6 a 12 ...

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinstalační

Práca, remeslo: - elektroinštalácia - elektromontáže - elektroinštalačné práce silnoprúdové aj slaboprúdové - návrh a inštalácia zabezpečovacích systémov - revízia.

činnosť: - stavebné práce - klampiarske - pokrývačské - murárske Kontajnerová doprava.

kovovýroba - obrábanie - sústruženie - zakružovanie a vypaľovanie plechov.

Nástrojárstvo. Strojné zámočníctvo. CNC technológie: - CNC elektroerozívne obrábanie. Výroba: - zámky - kovania.

Kusová výroba: - strojné diely - náhradné diely pre stroje - strihacie a ohýbacie nástroje. Tepelného opracovania materiálu. Povrchové úpravy materiálov. Obráběčství, kovoobrábanie. - klasické a CNC obrábanie - sústruženie, frézovanie, brúsenie a elektroerozívne obrábanie.

Elektro, zámočníctvo, doprava, prípravné práce pre stavby: -montáž, opravy a komplexné dodávky informačných, telekomunikačných sietí a rozvodov. -opravy a montáže oznamovacieho, zabezpečovacieho a elektro zariadenie na ČD. -zemní práce, Kabeláž, vjazdové systémy, zámočnícke práce. .

Geodetické práce vyhotovenie geometrických plánov vytýčenie hraníc pozemkov práce v inžinierskej geodézii.

Kovovýroba, zváranie, ohýbanie, povrchové úpravy kovov a ďalšie ...

Stavebná firma. Všetky stavebné práce. Izolatérske práce - zateplenie budovy, fasády Sadrokartonárske práce, sadrokartónové priečky, podhľady, sadrokartóny.

činnosť: - CNC obrábanie - kovoobrábanie

Práca, remeslo: - umelecký kováč - zámočník

služby: - opravy, rekonštrukcie a realizácie striech - kontrola drevených stavieb, konštrukcií a ich chemické ošetrenie - tmelenie zrubov - výškové práce

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - izolácia - obklady, dlažby - sadrokartonárske práce - omietky

Stolárstvo, výroba nábytku - dvere - schodisko - kuchyne.

Služby v oblasti voda, kúrenie, plyn, odpad. montáž - kotly na uhlie - tepelné čerpadlá - rozvody vody - montáž a revízie hydrantov.

geodetické služby - vyhotovenie mapových podkladov - vytyčovanie stavieb.

Umelecké práce - marocká štuka - sochárstvo - mozaika - výučba techniky marocká štuka a mazaika.

činnosť - montáž a revízia Elekra - revízia elektroinštalácií a bleskozvodov - revízie el. ručného náradia a spotrebičov, el. strojov.

práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske.

služby: - izolácia - hydroizolácia - oprava a rekonštrukcia plochých striech

Stolárstvo, výroba: - jedálenské, konferenčné stoly - zákazková výroba atypických stolov - zákazková výroba interiérov, záhradného nábytku.

Dodávka: -interiérové dvere Sapeli -interiérové dvere Barausse -bezpečnostné dvere -drevená schodisko -segmentová schodisko -točité schodisko -půdní schody -schody (obklad) -celoskleněné dvere a steny -dělící steny a posuvné panely -podlahy plávajúce, vonkajšie -Športové a špeciálne povrchy služby: -poradenstvo orientovaná -on-line ...