Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

práca: - obkladačské - montáž obkladov - pokládka dlažby - rekonštrukcia kúpelní, bytových jadier.

práca: - zatepľovanie fasád, domov - umývanie fasád vysokotlakovým čistiacim zariadením.

práca: - zámočník, zámočnícke - kováčske

Výkup a predaj nadnormatívnych zásob stavebného tovaru a materiálu. Požičovňa stavebného náradia, strojov. Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Ekologická likvidácia vozidiel.

Klampiarstvo, pokrývači, tesárstvo. Rekonštrukcia striech.

opravna obuvi - Rýchloopravná obuvi - oprava obuvi. Výroba kľúčov, brúsenie.

CNC obrábanie (sústruženie, frézovanie) až do 5-tich osí, programovanie CNC strojov, CAD / CAM, 3D tlač, 3D meranie, spracovanie 2D a 3D dát, predaj hliníkových materiálu (kusový predaj), autodoprava ...

Práca, remeslo: - kominár - kominictví

Vykonávanie stavieb, kúrenárstvo, vodoinstalatérství, zváranie oceľových konštrukcií a produktovodov.

činnosť: - nanášaním tvrdých vrstiev (povlakov) metódou PVD - povlakovanie nástrojov, strojných dielov - ostrenie vrtákov, výstružníkov, stopkových nástrojov.

práca: - sanácia muriva, betónu - izolácia proti vode - odvlhčenie.

práca: - maliarske - natieračské

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - kuchyne - bytový nábytok

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske

Adelain - hand made - ručná výroba originálnych želanie, gratulácií, darčekových kartičiek, bytových doplnkov, lapačov snov, háčkovaných figúrok, drobných darčekov, módy a módnych doplnkov. Každý kus je originál. Obľúbenými motívmi sú motýle, mandaly, lapače snov, pierka, kvety, perličky, kamienky a čipky. Ak vám na niekom záleží a chcete pre neho ...

služby: - kvetinový servis - kyticu pre nevestu, korsáž pre ženícha, kvetinky pre svedkyňu, mamičky, babičky, družičky - kvetinové šperky - výklad kariet - Bachove esencie

Práca, remeslo: - vodoinštalatérske - kúrenárske - rekonštrukcia kúpelní predaj: - vybavenie kúpeľní

Spoločnosť BRANO A.Ş je výrobnou spoločnosťou so zameraním na automobilový priemysel. Vyrábame a predávame autodiely pre osobné, úžitkové aj nákladné autá. V rámci našej činnosti, sa ale venujeme aj výrobe autozdvihák, náradie pre automobilový priemysel, odliatkov z tvárnej a temperovanej liatiny či výrobe zdvíhacích zariadení a zatváračov. ...

Prevádzkujeme Predajná klampiarstvo PARTIZÁNSKE, ktora sa zaoberá predajom strešných krytín s príslušenstvom, potrebnými doplnkami, klampiarske výrobou, kompletnú montáž striech. Individuálny prístup a bohaté Skúsenosti s predajom, montážou striech, poradenstvom pri riešení detailov je Vašo istota. Klampiarstvo.

Zámočníctvo AGM plus - výroba a montáž zábradlí, garážových brán, vstupných brán.

dodávateľ: -diely jednoúčelových strojov a nástrojov pre automobilový priemysel. Výroba: -Nástroje -formy. Práca, kovovýroba: -CNC obrábanie kovov -elektroerozivní hĺbenie a rezanie drôtom.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - oceľové protipožiarne dvere, okná, steny - oceľové konštrukcie - zámočnícke prvky pre stavebníctvo. - presklené fasádne steny - atypické presklené aj plné stavebné uzávery.