Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kovovýroba, kovoobrábanie - výroba rotačných aj frézových dielov z železných a neželezných kovov - výroba, úprava a rozvody stlačeného vzduchu.

Práca, remeslo: - podlahár - podlahárstvo - pokládka podlahových krytín

krovy Šmídl - tesárske práce - pokrývačské práce - klampiarske práce.

Hudobník Samson Lenk -hudební vystúpenia, koncerty - CD.

Zákazková výroba nábytku: - repliky starého nábytku - renovácia sterého nábytku. prevádzkareň: - Žákava 4

Zákazkové stolárstvo, výroba: - nábytok

činnosť - zemné a výkopové práce - výkopy základov - výkopy pre inžinierske siete.

práca: - vodoinštalatérske - montáž rozvodov vody, kúrenia - kúrenárske.

Autorka - spisovateľka, scenáristka divadelných rozprávok a muzikálov pre deti a mládež.

Ak máte problémy s vlhkým murivom alebo vnikaním spodných vôd do objektu, zapríčinené zle vykonanú hydroizoláciou, dožila hydroizoláciou alebo jej absenciou (väčšinou u historických objektov), tak určite oceníte naše služby.

práca: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž strešných okien.

strechy Hnát - pokrývačské práce - klampiarske práce - tesárske práce.

staviteľstvo: - novostavby - rekonštrukcia budov, bytových jadier - votavů - zatepľovanie fasád - vnútorné omietky - obkladačské práce.

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - rekonštrukcie, opravy striech.

Firma Milan Sysr - Núdzové zámočníctvo sa špecializuje na otváranie zabuchnutých či zamknutých dverí. Poskytujeme služby nonstop, 7 dní v týždni, 24 hodín denne a sme schopní otvoriť tiež automobil alebo vytiahnuť zalomený kľúč zo zámku. Pôsobíme v lokalitách Brno a okolie, Vyškov a okolie. Núdzové zámočníctvo, služby: - núdzové otváranie ...

Výroba - modelové zariadenia pre zlievarne

truhlářství - zákazková výroba nábytku - reštaurovanie historického nábytku.

činnosť: - kováčske, zámočnícke práce výtvarného charakteru (zábradlia, interiérové prvky) - tepané práca v medi, tombaku.

Strojárenská spoločnosť KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o. sa zameriava na výrobu nadstavieb a kontajnerov pre nákladné automobily. Ďalším odborom našej činnosti je kovovýroba, som schopní vyrobiť takmer akúkoľvek oceľovú konštrukciu. Sídlime v obci Záhorí neďaleko Nepomuku. Strojárska výroba, kovovýroba: kontajnery: - kontajnery na všetky dostupné ...