Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť: - zemné práce - ručná pokládka tvaroviek v rôznych skladbách a farebných vzoroch - pokládka kamenných a keramických dlažieb - stavby plotov z kameňa a prefabrikovaných dielov - stavby oporných múrov z kameňa a prefabrikovaných dielov

práca: - klampiarske - pokrývačské

činnosť: - zámočníctvo - kovovýroba

Stolárstvo Pílenie dreva pohostinská činnosť Výroba drevených obalov Maliarstvo - natieračstvo Murárstvo - obkladačstvo sprostredkovateľská činnosť Výroba zdravotníckych pomôcok Výroba jednoduchých VÝROBKOV z dreva Imregnácia, konzervovaním a sušenie dreva Diagnostika a opravy cestných motorových vozidiel Vykonávaním stavebných prác vo ...

Výškové práce: - všetky práce vo výškach vykonanej horolezeckou a speleologickú technikou.

práca: - zámočnícke - nástrojárskej - kovoobráběčské.

Stolárstva. Stolařství. Nábytok z masívu: -ložnice z masívu -postele z masívu -postele z lamina -Detská nabytok Výroba, predaj: -nábytok, nábytku: -kancelárskych -bytový -doplnkové -sektorový Vybavenie zákazkovej výroby: -interiéry -banky -Hotely -ubytovny -ADMINISTRATÍVNE centra.

Murárstvo a izolatérstvo - výstavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcie bytových jadier - rekonštrukcia rodinných domov - murárske práce - obkladačské práce - zatepľovanie fasád.

Spoločnosť ELLI Montáže a revízie elektrických zariadení, spol. s.r.o. Lišov realizuje elektrickej inštalácie a silnoprúdové rozvody, ďalej sa zaoberá výrobou rozvádzačov NN. Pôsobíme na celom území Slovenskej republiky, montáže vykonávame tiež na slovenskom, v Nemecku a inde v Európe. Vykonávame elektromontážne práce na priemyselných stavbách i ...

práca: - elektroinštalácia - montáže hromozvodov - revízia elektroinštalácií, bleskozvodov - dátové siete.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Sériovú a zákazkovú zámočnícku výrobou.

Výroba, predaj - nábytok na mieru - kuchyne - kancelársky nábytok.

stolařství: - zákazková výroba nábytku.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom, plynoinstalační - zváračské - jadrové vŕtanie

Vykonávame elektromontážne a elektroinštalačné práce a revízie elektrických zariadení. Dodáme Vám kompletné riešenie v oblasti elektro a elektriny pre vašu stavbu alebo rekonštrukciu.

činnosť: - vnútorné i vonkajšie strojné omietky - anhydritové liate podlahy - zateplenie fasád - rekonštrukcia

vykonávame: - pokrývačské, tesárske a klampiarske práce - kompletná realizácia plochých striech vrátane tepelnej izolácie - izolácia terás pochôdzne fóliou PVC - bazény, nádrže a záhradné jazierka z PVC fóliou - izolácia stavieb proti tlakovej vode a radónu.

činnosť: - zemné práce - terénne úpravy - skrývky zeminy. autodoprava: - dovoz piesku, kameňa - preprava strojov na podvalníku. Žeriavnícke práce.