Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť: - murárske práce - zatepľovanie - omietky - obklady, dlažby

Realizácia, pokládka: - betónové podlahy - betónové potery.

Práca, remeslo: - murár - obklady, dlažby - sadrokartón - kvelbený pivníc

Výroba, predaj: - frézy pre výrobu foriem - frézy univerzálna - nástroje pre obrábanie grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.

práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy - kopanie základov, bazénov - základové dosky - oplotenie - murárske práce - demolácie. autoservis: - mechanické práce - karosárske práce - zváranie autoplastov.

Nákladná autodoprava: - nákladné vozne zn. Tatra - doprava sypkých materiálov - odvoz stavebnej sutiny - vývoz fekálií, lapolov. práca: - zemné, výkopové - práca bagrom.

práca: - maliarske - lakovnícke - natieračské

Stavebná činnosť - rekonštrukcia a realizácie stavieb - zemné a výkopové práce - zatepľovanie.

služby: - kovovýroba - zámočnícke práce - zváračské práce - výroba zábradlia a produktov pre gastronómiu a zdravotníctvo, ako sú stoly, regály a vozíky.

Oprava, servis: - CNC stroje.

Naša stavebná firma Kočínec sa zaoberá výstavbou rodinných domov na kľúč. Rekonštrukciami rodinných domov, bytov, nebytových priestorov, kúpeľní a rekreačných chalúp. Pôdne vstavby, prístavby, podpivničenia, garáže, zámkovej dlažby. Búracie a výkopové práce, úpravu terénu, odvoz sutiny, zeminy a ďalšieho odpadu. Kvalita práce je prvoradá a tá je ...

Spracovanie plechu, pálenie laserom, kovovýroba, zámočnícka výroba, CNC ohraňovanie, zváranie, zinkovanie.

Výroba: - nástroje a náradie - stroje a zariadenia pre všeobecné účely. Povrchová úprava kovov. Zámočníctvo, nástrojárstvo. Obráběčství. Spracovanie gumárenských zmesí. recepce@sticz.cz tel: vymazať +420 554 625 459 dodať: +420 554 684 011

Drevené kvalitné debny a obaly pre prepravu a export jedine od spoločnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábame a dodávame kvalitné drevené prepravné obaly nielen na stroje a výrobky, ale aj pre zámorskú a leteckú prepravu. Medzi prepravnými obaly nájdete aj rámovej debny vyplnené vode-odolnou preglejkou alebo iným materiálom. Naša firma dodáva svoje ...

Strojárska výroba. Obrábanie kovov na CNC obrábacích centrách a konvenčných strojoch.

činnosť: - spracovanie plastov - výroba lisovacích nástrojov - vývoj, výroba a montáž dielov z plastov - nástrojáreň

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom - rekonštrukcia kúpelní

Stavebná činnosť - hrubá stavba - stropné konštrukcie - obkladačské práce - zatepľovanie - hydroizolácia.

Elektromontáže, elektromontážne práce - elektroinštalácia - montáže elektrokotlov, osvetlenie - revízie, opravy a montáže hromozvodov.

Spoločnosť Vout, s.r.o. sa zaoberá ekologickým poradenstvom. Svojim klientom ponúka kompletnú konzultačnú a poradenskú činnosť v oblasti životného prostredia. Medzi služby, ktoré naša spoločnosť poskytuje patrí príprava na certifikáciu systémov QMS, EMS a OHSAS (BOZP), odbery vzoriek odpadu a odpadových vôd, odstraňovanie ekologických záťaží, ...

Stavebné práce: - murárske - sadrokartonárske - zatepľovanie fasád - tesárske.