Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavebná činnosť: - zatepľovanie - stavby na kľúč - rekonštrukcia - hrubá stavba - fasády

Realizácia, rekonštrukcia: - strechy na mieru - ploché, šikmé, zelené strechy - strešné plášte - strechy pre rodinné domy, priemyselné stavby - hydroizolácia a zateplenie striech. Tesárske, klampiarske, pokrývačské, izolatérske práce.

Stavebná firma: - zemné a búracie práce - výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov, parkovísk - inžinierske siete - kovovýroba - servis a opravy stavebných strojov - ťažba a predaj piesku, štrkodrvine a zeminy - recyklačné dvor

Stavebné práce: -renovace -dodatočné izolácie objektov -plynoinstalace -vodoinstalace Predaj, maloobchod: -stavebné materiál.

činnosť: - obkladač - obkladačské práce

Stolárstva. Výroba - kuchyne - dvere, okná - schody - nábytok z masívu.

Stolárstvo, výroba: - schodisko - nábytok - okná, dvere

činnosť - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce - plynárenskom práce.

staviteľstvo: - stavebné úpravy - zatepľovanie budov - rekonštrukcia.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonstukce - fasády - zatepľovanie budov - pokládka zámkovej dlažby.

Dodávka, montáž, realiazce: - bazény - kúpacie jazierka.

Projekcia, inštalácia, montáž: - elektromontáže - inteligentnej elektroinštalácie, inteligentné domy.

Knihařství, väzba: - diplomové práce, knihy, časopisy. Výroba kalendárov, rámovanie, paspartovanie, kopírovanie. Digitálna tlač. Drobné stolárske práce, maľby, nátery.

činnosť - hydroizolácia - zatepľovanie plochých striech.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - detské izby

Sme firma zaoberajúca sa výkopovými prácami pomocou minirýpadlá Bobcat 2, 7tuna. Výkopy vykonávame lyžicami 300 a 500mm do hĺbky až 2, 8m. Vykonávame výkopové práce, zabezpečujeme výkopy na základy domov, pre bazény, jazierka, terasy, ploty či iné terénne úpravy. Hlavné pôsobnosť Rokycany, Plzeň, Mýto, Ejpovice, Starý Plzenec, Hořovice.

práca: - natieračské - murárske - výškové práce.

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - vstavané skrine - kuchyne.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo: - brány, mreže, ploty - krbové doplnky - pánty, závesy - vývesné štíty.

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - opravy, rekonštrukcie striech - montáž strešných okien.

Zaoberáme sa rozvodom vody, odpadov a kanalizácie. Zabezpečujeme kúrenárske práce vo všetkých technológiách: ústredné vykurovanie budov, výmeny el. ohrievačov vody, plynových kotlov, kotlov na tuhé palivá atď. Ďalej solárnych systémov, tepelných čerpadiel, kotlov na biomasu, podlahového kúrenia na kľúč. Vykonávame drobné opravy, ale aj veľké ...

Výroba, predaj - dobové, historické a štýlové kostýmy dámske, detské aj pánske - kostýmy z obdobia gotiky, rozprávkové, fantasy, detské, karnevalové - košele, spodničky, jednoduché dámske šaty, drôtené košele.