Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Predaj, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a oceľové podhľady a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND Formal -sádrokartony -Minerálne podhľady.

Firma AH podlahy realizuje pokládku zliatinových, betónových a priemyselných podláh. Dodáva vsypové a samonivelačné podlahy, na ktoré aplikuje strojné hladenie povrchu alebo protišmykové zdrsnenie kefovaním. Vykonáva rezanie a tmelenie dilatačných škár, opravy a sanácie betónových podláh.

Zabezpečujeme a realizujeme liate podlahy. Pokladáme priemyselné podlahy pre vysokú záťaž a namáhavosť, vhodné pre sklady, dielne, rampy, výrobné priestory a schody. Podlahy sú vhodné do priestorov s rizikom úniku olejnatých a iných znečisťujúcich látok, Ďalej Ponúkame farebné epoxidové aj liate podlahové stierky a nátery pre garáže, dielne, ...

Zemné a výkopové práce: -terénní úpravy -hutnění vibračným valcom -čistenie priekop.

Spoločnosť eGspol s.r.o. prevádzkuje apartmány Korzo Lipno: - štúdiové, rodinné, mezonety, exkluzívne Ďalej zabezpečujú zemné práce strojom JCB 4CX a vyrábajú hasičské moduly.

Rekonštrukcia a opravy krovov a rekonštrukcia striech. Vykonávame pokládky strešných krytín, hydroizolácie, čistenie strešných krytín, zvodov a žľabov. Klampiarske práce.

Plot postavíme spravidla do mesiaca od potvrdenia objednávky, konzultácie zadarmo priamo na mieste budúceho plotu. Navrhneme a odporučíme design a typ dosiek. Profesionálne postavíme. Betónové ploty sú praktické, postarajú sa o dostatok súkromia a zaistia bezpečie.

Tesárske, pokrývačské a klampiarske práce.

- Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Ubytovacie služby - Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - Projektovanie pozemkových úprav - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby - ...

Murárstvo, zatepľovanie fasád a fasádne omietky.

práca: - tesárske - pokrývačské - klampiarske - murárske.

Služby: - elektroinštalácia - slaboprúdové rozvody - revízia - opravy elektrických a elektronických zariadení - kamerové a zabezpečovacie systémy - domové telefóny - montáž a servis televíznej a satelitnej techniky.

Spoločnosť Vigaterm s.r.o. vykonáva kontroly, servis a revízie plynových a vykurovacích systémov. Inštalácia plynu a plynárske práce. Plynoservisy a plynové spotrebiče. Ďalej poskytujeme služby v oblasti vykurovania, zámočníctva, vodoinštalatérstva a kúrenárstva. Činnosť: - kúrenárske práce - plynárske práce - inštalatérske práce. Sídlime ...