Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť: - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia kúpelní, bytových jadier - murárske a obkladačské práce

Zakázková kovovýroba - ploty, brány, dvere, mreže, ... činnosť - rezanie, sústruženie, vŕtanie, zváranie.

Maloobchod, veľkoobchod, pokládka: - podlahové krytiny - parkety - PVC, vinyl, marmoleum - koberce - renovácie drevených podláh.

Pobočka. Stavby, stavebná činnosť: - realizácie stavieb - všetky stavebné práce - elektroinštalácia - rekonštrukcie bytových domov, komerčných priestorov - novostavby.

práca: - murár, murárske - zatepľovanie - obklady, dlažby

činnosť: - elektromontáže - zemné práce - kovovýroba

činnosť: - stavebný dozor - technický dozor investora.

Spoločnosť VÚHŽ a.s. pôsobí ako výrobná a obchodná spoločnosť, ktorá nadviazala na aktivity bývalého výskumného ústavu. Všetku činnosť zameriavame v oblasti špeciálnej hutníckej výroby a dodávok automatizačných technológií. Naše produkty a služby nachádza uplatnenie aj v strojárenskom, energetickom a automobilovom priemysle. Orientujeme sa na ...

Reklamná činnosť Spracovanie dať na PC Vedenie účtovníctva sprostredkovanie obchodu Prenájom hnuteľných vecí Inštaláciám, opravy el. strojov a prístrojovom Montáž a opravy meracej a regulačnej techniky Inštaláciám a opravy ústredia. kúrenia a vetraním Oprava, montáž zostrojené spotrebnej elektroniky Maloobchod a veľkoobchod v rozsahu ...

Stolárstva. Výroba - vráta - okná - schody - nábytok z masívu.

Stolárstva. Výroba - nábytok z masívu - skrine - kuchynský nábytok - záhradný nábytok.

činnosť - rizikové výrub stromov - výškové práce - Arboristika - lesnícka činnosť.

služby: - zemné a výkopové práce - žeriavnícke práce - kontajnerová doprava - odvoz odpadov Predaj stavebných materiálov.

Stolárstvo, výroba: - jedálenské, konferenčné stoly - police - kancelárska nábytok - nočné stolíky.

Murárstvo, stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní a jadier - zatepľovacie systémy - fasády - sadrokartónové konštrukcie - rodinné domy na kľúč. predaj - stavebné materiály.

Práca, aplikácie: - fúkaná izolácia.

činnosť - inštalatérske práce, vodoinštalácie, plynofikácia - jadrové vŕtanie. montáže - tepelné čerpadlá - solárne kolektory. Servis a revízie kotlov.

činnosť: - všetky zemné a stavebné práce pre bazény všetkých typov

práca: - inštalatérske - vodo, topo, plyn.

činnosť: - termické odhrotovanie - elektrochemické odhrotovanie - CNC obrábanie

služby: - umelecké štukatérske práce na fasádach aj v interiéroch - klampiarske práce - kamenárske práce - zlatenie

Služby, remeslo: -malířské a natieračské práce -zateplování fasád -zednické práce -rekonstrukce, novostavby -fasády. Predaj a montáž: -všetky druhy žalúzií. služby: -nákladní autodoprava do 3, 5 tony