Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier - montáže zatepľovacích systémov a sadrokartónu

Nákup a predaj: Hutnícke materiály a nástrojová oceľ. Predaj hutných materiálov ponúkame až 2000 ton vlastných skladových zásob v celej šírke akosťou hutníckych materiálov. Delenie kovov a hutného materiálu Delenie kovových a kovaných blokov vypaľovanie plechov Trieskové delenie kovov strihanie plechov povrchová úprava výrobné ...

Staviame kamenné múry, rekonštrukcia terasy, dlažby, zámkovej dlažby, ručné hĺbenie studní, staviame domy na kľúč, fasády maľby a nátery ďalej pergoly, obklady, strechy

Poskytujem komplexné kovovýrobní a kováčske služby. Vyrábam užité kované produkty typu ploty, mreže, schodiská či nábytok po kovovej konštrukcie. Venujem sa autorskému stvárnenie kovaných solitérov do interiéry aj exteriéru, ktoré kombinujem s prírodnými materiálmi ako je drevo, koža či sklenené fragmenty.

Môžeme Vám ponúknuť rezanie a gravírovanie na lasera o pracovnej ploche 1300x900 mm. Rezať môžeme drevo, plexi, kožu, látky, penu a ostatné mäkké materiály. Gravírujeme obrázky a nápisy do skla, akrylu, dreva, kože, obkladov, odevov, plastu (PMMA), mramoru a ďalších materiálov.

Vykonávame všetky sklenárske práce- vŕtanie, brúsenie, fazetovanie, zasklievanie okien, výroba akvárií, terárií. Ďalej výroba a zasklenie izolačných dvojskiel. Výber zo štyridsiatich druhov ornamentných skiel skladom, sklo connex, sklo lacobel aj s montážou do kuchynských liniek. Veľkoformátová zrkadla aj s montážou do kúpeľní. Montáž sprchových ...

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Vykonávam elektro - revízie: hromozvodov, domových rozvodov, domových prípojok a elektromerov aj ručného náradia.

Zemné a výkopové práce pásovým bagrom Komatsu + poľnohospodárske služby.

Zemné, záhradnícke práce, búracie a demolačné práce, lesnícke práce, výškové práce a zapožičaný plošiny pre prácu vo výške, technické služby.

Zákazková výroba - formy, nástroje, prototypy

Obrábanie plastov, mäkkých kovov alebo ocele v malých a stredných sériách alebo kusového množstvo. Obrábaná plocha max. 350x240x100mm. Štandardné obrábanie 3osý alebo 5tich osové obrábanie. Krátke dodacie termíny. Ceny podľa dohody.

Kovovýroba Primakov ponúka komplexné služby v kovovýrobe, kováčstvo a zámočníctvo. Sme schopní realizovať zákazku priamo na mieru a to vrátane dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

korektúry: - bakalárske, diplomové, dizertačné i seminárne práce - celého textu po jazykovej a štylistickej stránke vrátane väzby práce Tvoríme originálne firemné prezentácie, texty pre firemné smernice alebo manuály.

Výroba: - oplotenia na kľúč. Predaj pletiva, stĺpikov a príslušenstvo. Zemné práce minirýpadlá. Zámočnícke práce.

Stavebné práce: - rodinné domy vrátane inžinierskych sietí - stavby na kľúč - inžinierske siete - fasády - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov - zateplenie objektov.

Predaj metrážových kobercov, záťažových kobercov, hotelových kobercov, kobercových behúňov, kobercových štvorcov, nášľapov na schody, kusových kobercov. Predaj pvc podláh, vinylových podláh, metrážových vinylov, vinylových dielcov a štvorcov. Predaj tkaného pvc drevených podláh, masívnych podláh, dvojvrstvového dreva a trojvrstvového dreva. Predaj ...

Vykonávame komplexné rekonštrukcie kúpeľní, bytov, bytových jadier, domov či prázdninových chát. Vykonávame montáže sadrokartónu, pôdne vstavby, minerálne podhľady, plávajúce podlahy, murárske práce, zateplenie fasád. Realizácia výkopov, základov, úpravy terénu, nakládka a odvoz odpadu a materiálu, práce s hydraulickou rukou.

Predaj kobercov, kusových kobercov, PVC podláh, vinylových podláh, vinylových dielcov, drevených podláh a interiérových dverí. Kompletný podlahárske servis, kompletný montážny servis dverí a doprava.

Ponúkame kryštalizácia podláh, upratovacie práce, výškové práce a umývanie fasád, stavebné práce.

Na stránkach nájdete informácie o stolárstvo Ondreja Hory, referencie v podobe Foto albumu a služby ktoré ponúka.

Murárske a maliarske práce. - rodinné domy - kúpeľne - sadrokartóny - podlahy - ploty - fasády - bazény