Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Elektroinštalácie silno aj slaboprúdu, regulácia chladenia a vzduchotechniky. Protipožiarne systémy inštalácia a servis.

Naše zámočníctvo Praha pôsobí priamo v hlavnom meste Praha a je k dispozícii od šiestej hodiny rannej do ôsmej hodiny večernej. Ak teda potrebujete rýchlu a kvalitnú zámočnícku pohotovosť, tak nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 601 502 205. Naši skúsení zámočníci si dokážem poradiť so všetkým od otvárania áut, cez zabuchnuté dvere až po ...

Zakladáme si na kvalitne odvedenej práci, otvorené a úprimné komunikáciu a skvelé službe klientovi. Máme vlastný tím podlahárov a konzultantov, ktorí sú Vám k dispozícii už od prvých fáz projektu. Radi s Vami nezáväzne prediskutujeme Vaše požiadavky či Vám proste len poradíme.

Altreon s.r.o. - vykonávame všetky čistenie a opravy potrubí, vrátane bezvýkopového. Tiež vykonávame čistenie a vývoz jímok, septikov a všetkých nádob. Neváhajte a kontatktujte profesionálov s kompletným servisom.

Zákazková kovovýroba, zváranie, zámočníctvo

Vykonávame úpravy a opravy pánskych i dámskych odevov. Ponúkame zabráni v páse a sede, zúženie nohavíc, výmenu podšívky a skracovanie rukávov. Ďalej zaistíme výmenu zipsov, úpravy úpletov, zužovanie sák a kabátov. Zhotovenie záclon, závesov a iných vecí do interiéru. Opravujeme výrobky z kože a kožušiny.

Zaoberáme sa Engineering a presnou strojné výrobou. - Podľa Vašich potrieb navrhneme produkt v najmodernejšom 3D cloudovom softvéru na trhu od firmy Autodesk. (Návrh strojného dielu alebo celku v 3D prostredí, kontrola a pevnostné výpočty pomocou CAE, tvorba výkresovej dokumentácie) -Stojní výroba (CNC a konvenčné frézovanie, CNC a konvenčné ...

Robi kompletný sortiment vodoinštalatérskych prác. Vieme rýchlo riešiť Nielen havarijných stavov, ale ai zákazky väčšieho či menšieho rozsahu. Každý z nás je profesionálny Vodoinštalatér.

Vykonávame všetky stavebné práce, ako je zatepľovanie fasád, murovanie či búranie priečok, rekonštrukcia bytového jadra, pokládka dlažby a obkladov, úprava omietok, pokládka zámkovej dlažby a rekonštrukcia príjazdových ciest a mnoho ďalšieho.

Stavebné práce, zemné a výkopové práce, požičovňa stavebných strojov

Vykonávame revízie elektro, bez obmedzenia napätia a prostredie, elektroinštalácie, údržby, správa automatizovaných systémov riadenia, automatizácie, merania a regulácie, autoelektronika, elektrotechnika, poradenstvo. Pohotovosť a servis elektro. Práce vykonávame po celej Slovenskej republike a v zahraničí. Ďalšie služby: Nonstop pohotovosť

Radi by sme Vám ponúkli svoje služby v obore maliarske a lakovnícke práce. Máme za sebou dlhoročnú prax s bohatými skúsenosťami, sme flexibilní a naša práca je vždy odvedená kvalitne a čisto.

Zváranie, strihanie, ohýbanie, výpalky

Firma Karel Zalabák sa zaoberá jeřábnickými prácami pre súkromné osoby, malé, stredné aj veľké spoločnosti. Máme k dispozícii autožeriav TATRA 148 AD 160 s ktorým som schopní vykonať väčšinu manipulačných prác. Sídlime v obci Dýšina, okres Plzeň - mesto. Vykonávame tieto práce, služby: - autožeriavnické práce - práca s autožeriavom - ...

služby: -Komín otočka, kominár -všetky kominárske práce -revize -vložkování komína.

práca: -zemní práce -výkopové práce. - výkopy pre kanalizácie, elektro, voda, plyn, příprravy na Prutlak Kontajnerová doprava do 4 ton, manipulácia s materiálom, nakladanie, skladanie materiálu. Pristavenie kontajnera, odvoz. Dovoz všetkých sypkých materiálov, sutiny, demolácie, vyslobodzovanie vozidiel, opravy motorových vozidiel.

služby: -zemní práce -kopání základov stavieb, kompletná realizácia základných dosiek -úprava terénu -preprava a predaj betónu Základové dosky: -betonáž pásov a dosiek -uložení anhydritových a betónových samonivelizačných poterov -přeboušení povrchu pred pokládkou finálnych vrstiev Predaj, servis: -tlakových čističov a zametacích ...

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

práca: - obkladačské - rekonštrukcia kúpelní

Služby, práce: - pohľadový betón - benátske štuky - hladké nátery - netradičné aj klasické dekoračné techniky - jedinečné kreatívne techniky maľby - interiérové, exteriérové lišty a doplnky

AGS-ART GLASS - sklárska výroba - sklo, vitráže, zrkadlá, sklenená mozaika a atypická svietidlá - reštaurovanie historických skiel a vitráží.

činnosť - lisovanie - rezanie - výroba a kompletizácia dielov na lisoch a špeciálnych strojoch.

práca: - tesárske, klampiarske, pokrývačské a murárske