Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

Servis, oprava: - revízia elektroinštalácie NN / VN bez obmedzenia - hromozvody, zachytávacej sústavy bez obmedzenia - nebezpečenstvo výbuchu - elektrické spotrebiče, všetky druhy - ručné náradie - kancelárska a výpočtová technika - lekárske prístroje - automatická evidencia periódy revízií - automatizácia.

CNC aj klasické sústruženie, zámočnícke práce

práca: - strojárske a zámočnícke operácie - frézovanie, sústruženie - brúsenie na plocho - elektroerozívne drôtové rezanie.

služby: - elektroinštalácie. predaj: - elektroinštalačný materiál.

práca: - sklenářství - zasklievacie práce - zasklenie vitríny, výlohy - zasklievanie okna - zasklievanie dverí - zasklenie strechy - skleníky - bezpečnostné sklá - lepenie zrkadlové steny.

Ponúkame komplexné zemné práce, výkopové práce a tiež práce demolačné, vrátane vypratanie. Tiež realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálov a stavebnej sutiny. Zaistíme terénne úpravy, výkopy bazénov a inžinierskych sietí. Pôsobíme v Plzni najmä Plzeň-sever a po dohode môžeme dôjsť aj ďalej.

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámočníctvo

Zemné práce, demolácie, autodoprava, odvoz sutiny a odpadu, prenájom kontajnerov. predaj piesku, štrku, zeminy.

STROJNÉ VYŠÍVANIE, TVORBA nášiviek - zákazková výroba. Pripravíme vám originálny darček pre rodinu, priateľov, k narodeninám, k sviatku, k slávnostným príležitostiam, prezentačné a darčekové predmety pre jednotlivcov i firmy, športové kluby, kapely, atď. Vyšívame na Vami dodaný textilný materiál alebo Vám môžeme ponúknuť z nášho katalógu, ktorý ...

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Vykonávame izolácie plochých striech, balkónov, terás, garáží a pod., Záhradné jazierka, fólie proti zatekaniu, nátery striech, výškové práce.

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč

Vykonávame vodotesné izolácie striech, terás, balkónov, jazierok, bazénov, spodných stavieb proti tlakovej vode a radónu z podložia.

Hydroizolácie. Krémová injektáž proti kapilárne vzlínajúcej vlhkosti, vlhkého muriva, proti priesakom tlakovej vody do objektu.

Strojné omietky: sadrové, vápenno-sadrové, vápennocementové, a štukové.

Pokladáme plávajúce, laminátové, palubkové aj drevené podlahy. Ďalej lakujeme, renovujeme a brúsime parkety, pokladáme koberce i PVC lina.

Zákazkové kovoobrábanie, najmä frézovanie na CNC frézkach a na klasických sústruhoch. Zabezpečíme kusovú i sériovú výrobu.

služby: -elektroinstalace -silnoproud -slaboproud -hromosvody -revize.

Vodoinštalatérske, kúrenárske práce. Vodo, topo.