Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

činnosť - technik v odbore pozemné stavby, revízny technik spalinových ciest - prehliadky, posudky a revízie komínov - revízie, kontroly, čistenie spalinových ciest a komínov.

činnosť: - zámočníctvo - dodávková autodoprava

činnosť - rezanie povrchov (asfaltu a betónu) - požičovňa čistiacich strojov.

činnosť: - stavebné práce - votavů - strechy - sadrokartonárske práce. montáž: - strešné okná VELUX

Práca, remeslo: - klempíř - pokrývač

služby: - elektroinštalácia - montáže zabezpečovacej techniky.

Priemyselné čistenie - čistenie studní, bazénov.

činnosť: - inštalácia, montáž tepelné čerpadlá IVT - podlahové vykurovanie

činnosť - vodoinštalatérske práce - rekonštrukcia kúpelní - podlahové vykurovanie. E-shop - tepelné čerpadlá - klimatizácia - boilery.

činnosť - tesárske práce - drevostavby - montáž striech, krovy.

predaj: - kompletné strešné systémy vrátane doplnkov, všetko pre strechy - klampiarske výrobky - požičovňa klampiarskych a pokrývačských strojov - ohýbanie plechu.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. vykonáva všetky klampiarske, pokrývačské a tesárske práce za najlepšie ceny a to nielen v Šumperku a Zábřehu, ale aj v Košiciach. Sústredíme sa na plechové strešné krytiny, profily a laty vrátane ich doplnkov. Súčasťou našej práce sú samozrejme tiež odkvapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, predaj a ...

Práca vo výškach, výškové práce: -opravy plášťov panelových domov -rekonstrukce lodžií a balkónov -vysokotlaké čistenie striech a fasád -náter klampiarskych prvkov -demolice komínov -výškovo montáž -mytí okien. Požičovňa lešenia, vrátane montáže a dopravy.

Stolárstva. Výroba: - okná EURO 68 - dvere - nábytok - kuchyne - kancelársky nábytok.

krajčírstvo: - zákazková výroba odevov.

PREDAJ palivového dreva - Miroslav Hřebačka ponúka: Výroba, predaj: -krbové drevo -palivové drevo -uhlí Tvrdé drevo: dub, buk, jaseň, hrab, agát Uhlie: koks- malý, veľký PRMS- priestorový meter sypaný, množstvo dreva voľne nasypané do objemu 1x1x1m m. Minimálny odber sypaného dreva je 1 Avie = 8 PRMS Cenník: Druh dreva: buk, ...

Služby, práce: autodoprava -Cestná doprava -nákladní doprava -zemní práce -mechanizace.

Predaj, montáže, inštalácie: -interiérové vnútorné dvere a obložkové zárubne firmy SOLODOOR. práca: -domovní inštalácie: -VODOinstalační, inštalácia vody -TOP, kúrenárske, inštalácia kúrenie -elektroinstalační, elektromontáže.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Tesárske práce: - krovy - šalovania schodísk - pergoly - drevostavby. Pokrývačské práce.

ateliér - airbrush - obrazy olejomaľba - bodypainting.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Stavebná činnosť: - stavba rodinných domov - rekonštrukcie bytových jadier - vnútorné a vonkajšie omietky (hrubé, štukové, šľachtené, sanačné) - rekonštrukcia budov - opravy balkónov a komínov - kladenie zámkových a plošných dlažieb - fasády - obkladačské a sadrokartonárske práce - zatepľovanie fasád polystyrénom aj minerálnou vatou - ...