Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavebná firma: - komplexné dodávka stavebno montážnych prác pre stavby bytové, občianske, priemyselné, poľnohospodárske výstavby - podlahárske práce - demolačné práce - zateplenie - rodinné domy na kľúč - montáž sadrokartónu.

Kovovýroba. Výroba, montáž, projekcia: - oceľové konštrukcie. - nerezové cisterny - rúrkové výmenníky z ocele i nerezových materiálov - tlakové nádoby - protihlukové tlmiče a kryty. Sústružnícke práce.

Predaj, dodávka, výhradné zastúpenie: - vstrekovacie lisy TEDERIC - vstrekolisy - stroje a zariadenia na spracovanie plastov Ďalej ponúkame: - periférie pre vstrekovacie lisy - roboty - vyfukovacie stroje - extrúdery - výroba jednoduchých foriem, nástrojáreň

činnosť: - elektromontáže - elektroinštalácia - projekcia elektro - revízia - priemyselná elektroinštalácie

služby: - práca s ťažkou mechanizáciou - výstavba a opravy komunikácií - demolácie - nákladná doprava - recyklácia a pokládka živíc - spojovacie a infiltračné postreky asfalt. emulzií - triedenie a drvenie materiálov

Čistenie kanalizácií a odpadov: - havarijná služba nonstop

Firma ČAJKA - KLIMA s.r.o. zabezpečuje servis a predaj pre: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá - chladenie

Vykonávame práce so strojom JCB 3CX a UNC 060: -priemyselné rekultivácia -výkopové práce -bourací a upratovacie práce -vrtací práce -zemní práce a terénne úpravy -odvodňování staveniska -odvoz sutiny - doprava -Práca s paletizačnými vidlami. opravy: -osobné automobily -zemědělská a stavebná technika.

Služby, práce: -Elektrické revízia -revize elektrického zariadenia, elektrických strojov -rezive a kontroly spotrebičov.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod

Komplexné spracovanie plechu CMC technológií. - výroba mechanických komponentov a montovaných jednotiek predovšetkým z tenkých plechových materiálov - CNC technológia - pálenie laserom, vysekávanie, ohýbanie, vrátane ďalšieho spracovania.

Spoločnosť DK STRECHY - David Krejčí ponúka kompletné dodávky a rekonštrukcie striech. Vykonávame pokrývačské, klampiarske a tesárske práce. Práca, dodávka, montáž: - strechy na kľúč - renovácia striech - renovácie strešných konštrukcií - pokrývačské - klampiarske - tesárske - montáž strešných okien, svetlíkov - montáž ...

Výroba a opravy električiek, trolejbusov a Elektrobus. Možnosti kovovýroby, drevovýroby, obrábania, povrchovej úpravy a pod.

Naša spoločnosť Haba s.r.o. je na trhu s oceľou a hliníkom. Ponúkame Vám prípravné práce, aby ste mohli ukázať Vaše kvality ako vysoko kvalifikovaný dodávateľ vo všeobecnom strojárstve, vo výrobe prístrojov, špeciálnych prístrojov, prípravkov, nástrojov a tvarových dielov. Neváhajte využiť vaše odborné znalosti a zručnosti. Produkty firmy ...

služby: - inžinierska a environmentálna geológia - radónové prieskumy

Maloobchod, e-shop: -galanterie -galanterní tovar -priadze. služby: -pletení na zákazku -drobné opravy odevov -modely z priadze.

práca: - murárske - obkladačské - rekonštrukcie bytových jadier

činnosť - montáže, opravy a údržba vyhradených elektrických zariadení - vedenie energetického hospodárstva pre poľnohospodárske aj priemyselné závody - revízie elektrických zariadení a bleskozvodov - revízia elektrického ručného náradia, strojov a zariadení, kancelárskych elektrických spotrebičov.

truhlářství: - zákazková výroba bytového nábytku.

činnosť - technik v odbore pozemné stavby, revízny technik spalinových ciest - prehliadky, posudky a revízie komínov - revízie, kontroly, čistenie spalinových ciest a komínov.