Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kovy-obrábanie, lisovanie. Galvanovne, Smaltovna. Napaľovanie farieb. Zámočnícka práca. Autoopravárenstvo. Cintorínsky dekorácie. Liatinové kachle, krbové vložky. Odťahová služba. Brúsenie a leštenie kovov. Stavba strojov s mechanickým pohonom. Požičovňa prívesov za osobné automobily. Výroba pružín-ťažné a tlačné. Výroba na zákazku.

Kompletný servis v oblasti stavebníctva a súvisiacich služieb. Služby v stavebníctve: - stavebné práce - stavby na kľúč - zámková dlažba - výstavba rodinných domov - zateplenie fasád - ploty - nátery fasád - rekonštrukcia interiérov rodinných domov - murárske práce.

Zákazková výroba a predaj kuchýň a ďalšieho nábytku

Predaj a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Predaj a montáž - osvetlenie elektromontážne práce - elektroinštalačné práce - silnoprúdové rozvody - slaboprúdové rozvody Dodávka - fotovoltaické elektrárne

Výroba - záhradný nábytok Výroba - odpadkové koše Výroba - mestský mobiliár - ozdobné liatinové mreže ku stromom - stojany na bicykle - lavičky (liatinové, kovové, betónové) - odpadkové koše - liatinové stĺpiky (ozdobné, s možnosťou pripojenia reťazí a ďalších vecí mestského mobiliáru)

Reklamné štúdio - výroba reklamy: - polep vozidiel - strojové šitie, vyšívanie a nažehľovanie - plachty a bannery - veľkoplošná tlač a reprografie - výroba ceduľou - samolepky a rezaná reklama - potlač ŠPZ, RZ - svetelná reklama.

Stavebná firma: - výstavba inžinierskych sietí - spevnené plochy - zemné práce - výkopy rýh - terénne úpravy - demolačné práce. prenájom: - stavebnej mechanizácie.

práca: - maliarske - natieračské - tapetárske

Murárske práce: - montáž obkladov - montáž dlažby - obklady vonkajších bazénov - obklady krbov - kompletná rekonštrukcia bytových jadier - elektroinštalácia + revízia - vodárenské práce - podlahárske práce - lamino, drevo - sadrokartonárske práce - drobné murárske práce.

služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - inštalatérske práce - záhradnícke práce - výmaľba

Maliarske a natieračské práce. Maliarske práce: - maľovanie bytov, domov, kancelárskych a nebytových priestorov Natieračské práce: - nátery fasád - nátery radiátorov.

Skupina SMOM funguje v Európe a Ázii. Technické a výrobné centrum sa nachádza vo Francúzsku, v blízkosti atlantického pobrežia. Výrobné centrum je v Českej republike v meste Písek. Výroba: - lisovacie nástroje prevažne pre automobilový priemysel. Náš okruh znalostí sa vzťahuje na oblasti: - skelet - sedačky - mechanické ...

služby: - montáže sadrokartónu - zameranie, rozpočet a kompletná dodávka materiálu od firmy KNAUF a ISOVER.

Firma NEREZ Cidlinou s.r.o. sa zaoberá zámočnícku výrobou, výrobou strojov a zariadení z nerezových materiálov pre potravinársky, farmaceutický a chemický priemysel. Naším kľúčovým produktom je zákazková výroba mini pivovarov, s ktorých návrhy a inštaláciami máme bohaté skúsenosti. Mini pivovar vyrobíme presne podľa Vašich potrieb a požiadaviek ...

Stolárstva na zákazku Predstavujeme Vám firmu Truhlářství Koláček, ktorá svojim klientom ponúka návrhy, výrobu a montáž stolárskych výrobkov. V odbore stolárstva máme veľké skúsenosti, ktoré zúročíme pri klasickej aj atypické výrobe dreveného nábytku s moderným dizajnom posledných trendov. Používame ako ľahčené moderné materiály tzv. Lamino, ...

Výškové práce za pomocou horolezeckej techniky na ťažko prístupných a rizikových miestach. služby: - nátery striech a všetky opravy pred nátermi - opravy, čistenie a nátery odkvapov a žľabov - čistenie okien na výškových budovách - nátery silážnych veží a všetky súvisiace práce - čistenie hál - nátery stĺpov elektrického vedenia VN, NN, ...

činnosť: - zámočníctvo - opravy technologických celkov - zemné práce

Sadrokartóny pre rodinné bytové i priemyselné stavby. Ponúkané služby: - priečky - podhľady - izolácia - protipožiarne steny - atypické riešenia - zatepľovanie budov - maliarstva - instalatérství - plastové okná.

Predaj strešných krytín, odkvapových systémov, plechov, strešných okien, strešných doplnkov pre šikmé a ploché strechy, spojovacieho materiálu.

Stavebné a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru - kancelársky nábytok - šatníková a vstavané skrine - spálňa - detské izby - dizajnový nábytok - jedálenské stoly - dvere - pergoly a záhradné domčeky - schody.

činnosť: - rekonštrukcie bytov a domov - zatepľovanie - murárske, sadrokartonárske - inštalatérske - obkladačské a podlahárske práce

Výroba: - zákazková výroba nábytku - výroba schodísk, kuchyne, dvere, vstavané skrine, interiérový a záhradný nábytok