Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kompletná dodávka a montáž: -ploché a šikmé strechy, zatrávnené strechy a dláždené terasy -izoláciu spodných stavieb proti zemnej vlhkosti a radónu -oceľové konštrukcie a svetlíky -tepelné izolácie, zateplenie fasád.

komplexné realizácie striech, predaj strešných materiálov, drevostavby.

Hydroizolácie terás, ploché strechy, balkónov. Obkladačské práce - podlahynivelace a brúsenie podláh - diamantovým kotúčom rekonštrukcia - domy.

Dodávky, revízie, servis, opravy: - kotly - vykurovanie - čerpadlá - solárne systémy.

služby: - správa majetku a obchodných podielov všetkých dcérskych spoločností, ale aj zabezpečovanie optimálnych podmienok, ako v oblasti strategickej, ako aj v oblastiach administratívnych, finančných, poisťovacích atď.

Výroba, služby, predaj: - renovácia dverí, zárubní a schodov - realizácia komplexné dodávky nových dverí a schodísk

Maliarske, natieračské a lakovnícke práce.

Hlavné činnosti: - všetky murárske a obkladačské práce - výstavba rodinných domov na kľúč z rôznych stavebných systémov YTONG, POROTHERM, apod. - rekonštrukcie bytových jadier na kľúč - rekonštrukcia rodinných domov - zatepľovanie rodinných domov Ďalej zabezpečujeme: - inštalatérske, kúrenárske a plynárenskom práce - elektrikárske práce ...

Spoločnosť Kasen s.r.o. je rodinná firma zameraná na dodávky a aplikácie širokej škály priemyselných armatúr pre oblasti plynárenstva, teplárenstva, energetiku, vodárenstve či chémiu. V našom rozsiahlom sortimente nájdete poistné a regulačné ventily, uzatváracie ventily, bezpečnostné rýchlouzávery, guľové a kužeľové kohúty a ďalšie produkty. ...

Spoločnosť K.T.S. - MONTÁŽE, s.r.o. ponúkam svojim zákazníkom širokú škálu služieb. Zameriavame sa na výkopové práce pre inžinierske siete a pre zakladanie stavebných objektov, výstavbu a opravy zariadení pre rozvod plynu, montáže vnútornej kanalizácie, vnútorných rozvodov vodovodu a zariaďovacích predmetov, dodávku a montáž meradiel tepla a ...

Montáž, oprava, servis: - technické zabezpečenie budov - klimatizácia - tepelné čerpadlá - vykurovacie systémy - plynové kondenzačné kotly - potrubné rozvody - parovodnou systémy - plynovody - výmenníkové stanice - rozvody stlačeného vzduchu.

Výroba, montáž: - pozinkované skleníky - pozinkovaných skleníkov

Sochár a maliar. tvorba: - sochárske práce v dreve, kameni i betónu - maľba - slnečné hodiny - detské ihriská.

Dovoz automobilov zo štátov európskej unie.Můžeme ponúknuť na výber veľké množstvo skladových vozidiel, ale je však samozrejmosťou tiež dovoz konkrétneho automobilu podľa priania zákazníka. Pre našich zákazníkov tiež zaisťujeme opravy a servis vozidiel všetkých značiek.

Ponúkam klampiarske, pokrývačské a menšie tesárske práce. montáž - montáž a demontáž strešných krytín - strešných okien - záhradné altány a pergoly - garážových prístreškov.

Predaj, montáž, servis: - hydraulické prvky a systémy - hydraulická šroubení, tesnenia, upchávky, manžety Výroba: - hydraulické agregáty - hydraulické hadice, potrubia. Ďalšie služby: - transport strojov a zariadení pomocou transportných podvozkov až do hmotnosti 100 t.

Vykonáva kompletné rozvody vody, kúrenia a kanalizácie.

služby: - realizácia a opravy striech - klampiarske práce - pokrývačské práce - tesárske prácde

Firma Vladimír Dmitriev z pohořelickej sa zaoberá stavebnou činnosťou v oblasti Břeclav a okolie. Medzi naše služby patrí murárske práce, opravy bytov a domov, výstavba rodinných domov a tiež pôdne vstavby a nadstavby. Ponúkame služby: - stavebníctvo, stavebná činnosť. - murárske práce - výstavba rodinných domov - opravy bytov a domov - ...

služby: - zemné práce - výkopové práce - terénne úpravy

Bazár: - stavebné stroje, stroje - traktobagry, minirýpadlá, šmykové nakladače - predaj i nové stavebné techniky. Zemné, výkopové práce: - výkopy - terénne úpravy záhrad.

Sklenárske práce: všetky zasklievanie a opravy u zákazníka celý Liberecký kraj a okolie, izolačné sklá ihneď - výjazdová služba nonstop po tel. Objednávke na 734503137

Svorníkové zváranie. predaj: - zváracie technika a materiály - servis a poradenstvo - zváranie na zákazku - diely lisované za studena. PRODUKTY: - zváracie agregáty INOTOP - zváracie agregáty INVERTER - zváracie agregáty ELOTOP - zváracie pištole CLASSIC - kondenzátorové zváracie agregáty KST 108, 110 a pištole ESP 1K alebo ...