Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stavebná spoločnosť: - stavebná výroba - kovovýroba - stavebniny

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány -vytyčování hraníc -podklady pre projekčnú činnosť -vytyčování stavieb -dokumentace skutočného vyhotovenia stavieb -bodové pole -Práca pre pozemkovej a katastrálne úrady -informačné systémy -geodetický softvér.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány -vytyčování hraníc -podklady pre projekčnú činnosť -vytyčování stavieb -dokumentace skutočného vyhotovenia stavieb -bodové pole -Práca pre pozemkovej a katastrálne úrady -informačné systémy -geodetický softvér.

Geodetické a kartografické práce: -geometrické plány zameriavanie budov, rozostavané stavby, novostavby ku kolaudácii, rekreačné chaty, hospodárske a výrobné objekty -vytyčování hraníc -podklady pre projekčnú činnosť -vytyčování stavieb -geometrické plány na vecné bremená studňa, právo chôdza -dokumentace skutočného vyhotovenia ...

Vykonávame všetky geodetické práce: geometrické plány (rozdelenie pozemku, vyznačenie budovy i rozostavané, vecné bremeno) a vytyčovanie hraníc. Ďalej podklady pre projekty, zameranie skutočného stavu objektov a sietí pre kolaudáciu, vyhlásenie vlastníka.

natieračské práce výrub - stromy vrátane prierezov konárov zasklievanie - presklené plochy - okná - podhľadové panely umývanie - okná - fasády Výškové práce pomocou horolezeckej techniky

Kovovýroba, zámočnícke práce. Zváranie hliníka a nerezu, opravy AL diskov.

Medzi naše služby patrí napríklad výroba kovových vrátových konštrukcií, regálov, krídlových brán a vrát, kovového zábradlia, svetlíkov, balkónových zábradlí, striešok a zastrešenie, pergol a posedenie.

Umelecké a remeselné spracovanie kovov: - umeleckoremeselné výroba - reštaurovanie historických predmetov z kovov - zákazková výroba - pokovovanie drahými aj základnými kovmi - galvanoplastická výroba z drahých i základných kovov.

Správa a údržba bytových nehnuteľností. Vykonávame opravy nehavarijního charakteru na objektoch aj v bytoch, drobné murárske a zámočnícke práce. Ponúkame opravy, výmeny, montáže sanitárnych zariadení, výmeny rozvodov v bytových jadrách a výmenu radiátorov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s drevenou dyhou -třívrstvé drevené podlahy -parkety -renovace drevených podláh -parapetní dosky -palubky.

Zatepľovanie rodinné domy sadrokartonárske práce Stavebné firmastavba - rodinné domy na kľúč a rekonštrukcie - votavů murárske práce

Dodávka, montáž, realizácia: - drevené podlahy - parkety - vinylové podlahy - vonkajšie terasy - drevené schody

nátery - výškové budovy Montáž, rekonštrukcia a revízia - bleskozvody Údržba a opravy - fasády výškové práce - likvidácia cencúľov z odkvapov a strešných zvodov - odstraňovanie hniezd na stavebných objektoch klampiarske práce Pokrývačské práceopravy a strešné plášte montáž - zábrany proti ...

Služby, práce: - maliarske - natieračské - čistenie fasád

Certifikát ISO 9001: 2001. Servis, montáž, revízie: -vzduchotechnika -klimatizácia -elektroinstalace -tepelné čerpadlá -stropní chladenie.

Geodetické práce: - vyhotovenie geometrických plánov pre vyznačenie budovy, vyznačenie vecného bremena, rozdelenie pozemkov a ďalšie - vytyčovanie hraníc podľa katastra nehnuteľností v teréne - zameranie skutočného vyhotovenia inžinierskych sietí, terénnych úprav a úprav komunikácií - dokumentácia k súčasnému vykonanie budov a zameranie ...

Firma Aleš Děckuláček sa zameriava na piliarske výrobu a predaj drevnej hmoty. Zaoberáme sa výrobou z dreva, vyrábame napr. Dvere alebo nábytok, ďalej vykonávame drobnú tesársku výrobu a realizujeme drevostavby. Nájdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Píla, piliarska výroba, predaj:  - stavebné a stolárske rezivo  - palivové ...

Zaoberáme sa inovácií v oblasti zvárania. Špecializujeme sa na potravinársky priemysel a farmáciu. Popri ďalších metód zvárania sa venujeme predovšetkým metóde TIG a dbáme na vysokú kvalitu odvedenej práce.

Výroba a predaj: -zakázkový a sektorový nábytok -truhlářské práce -kancelárskych nábytok -kopletní vybavenie interiérov -podlahy, dvere, vstavané skrine -kuchyně vrátane grafického návrhu -schodiště -kompletné dodávka elektrospotrebičov -kuchyně vrátane grafického návrhu -schodiště. Kompletná výroba interiérov-nábytku Výroba ...

Vykonávam revízie elektrických spotrebičov a náradia, elektroinštalácie a opravy zariadení do 1000 V i kamerových a zabezpečovacích systémov, domácich telefónov a zvončekov. Zaisťujem spracovanie návrhov, konzultácie, vystavenia protokolu o overení alebo vyradenie. Inštalujem systémy pre zabezpečenie požiarnej ochrany.