Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Firma Gabriela Hradová - Textil Hradová sa už viac ako 25 rokov špecializuje na výrobu a predaj reklamného a firemného textilu. S vlastnou šijacie dielňou sme schopní ponúkať ako štandardné strihy z našej kolekcie, tak neobmedzené množstvo strihov podľa priania klientov. V našom sortimente nájdete tielka, košele, polokošele, športové oblečenie, ...

Vodo topo plyn: - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenskom práce - montáže solárnych systémov, tepelných čerpadiel a chladenie - montáž plynových a splynovač kotlov. Predaj a montáž inštalačných materiálov.

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.

Spoločnosť Strechy Franta s.r.o.se zaoberá realizáciami striech na kľúč, stavbou pergol a krytých garážových státí i tesárskymi, klampiarskymi a pokrývačskými prácami. Zaistíme dodanie materiálu, realizáciu samotných prác, prípadné poradenstvo v danej oblasti, vykonáme tiež likvidáciu starej strechy a odvoz sutiny na skládku. Našich služieb môžu ...

sklenářství: -zasklívání-zrkadla na mieru -brúsené a vŕtanie -izolačné dvojskla -sprchovací kúty. -přístřešky z lexanu.

Geodetické a kartografické práce: - vyhotovenie geometrických plánov - vytýčenie vlastníckych hraníc pozemkov (vytyčovacie náčrt, protokol o vytýčenie) - vytýčenie stavby - zameranie inžinierskych sietí - polohopis, výškopis pre projekt - zameranie skutočného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovenie tematických máp.

Geodetické a bansko meračské práce: - zameriavanie polohopisu a výškopisu - vytyčovanie stavieb - zameriavanie inžinierskych sietí a prípojok - vytyčovanie hraníc pozemkov - delenie pozemkov - zameriavanie skutočného vyhotovenia stavieb - geometrické plány po rozostavanej či nové stavby - geometrické plány na vecné bremená.

Stolárstva a stolářství: - zákazková výroba nábytku.

práca: -zemní -odbahňování rybníkov. Doprava, autodoprava: -nákladní.

služby: - klampiarske práce - pokrývačské práce - tesárske práce - montáže hromozvodov, vr. revízne správy - nátery striech a klampiarskych konštrukcií - výškové práce.

služby: - fládrovanie - dekoratívne maľba - reštaurovanie - lakovnícke odborné práce - polychromie - pozlacovanie

Vykonávanie výškových a murárskych prác.

Gravírovanie na zákazku: - mechanické a laserové - CNC frézovanie - rezanie laserom - výroba pečiatok, štočkov

Naša firma Jaroslav Vacek sídliaca v Tábore Vám ponúka všetky výškové práce, a to nátery a umývanie budov a ďalej opravy a montáž konštrukcií a fasád horolezeckou technikou. služby: - nátery a umývanie budov - opravy a montáž konštrukcií - fasádne práce - využitie horolezeckej techniky Sídlime v Tábore na ulici Moskovská 2717.

práca: -výkopové -výkopy inženýrksých sietí.

služby: Rizikové výrub a prierez stromov zatepľovanie budov Opravy a nátery fasád, škárovanie Nátery konštrukcií a dreva Sanácia Skal montáž billboardy Montáž zábran proti vtákom a ochrana zateplenie Automatické závlahy - Hunter Montáž zábran proti snehu Upratovanie snehu, cencúľov a ľadu zo striech a odkvapov Opravy striech a dažďových ...

Plynoinstalační práce, revízie kúrenárske práce Opravy, revízie - plynové kotly vodoinštalačné práce

PWO UNITOOLS CZ a.s. Valašské Meziříčí. Výroba: - nástrojáreň - nástroje, plechové výlisky a montované zostavy pre automobilový priemysel - meracie prípravky - lisovacie nástroje pre strihanie, lisovanie a ťahanie plechu - postupové a transferové nástroje - lisované diely pre automobilový priemysel.

Kovoobrábanie. kovovýroba: - nábytku z ocele - potrubí- vzduchové, tlakové - konštrukciou - nádrží, cyklónov a síl - z nerezových materiálov Zámočnícke práce. Zakružovanie plechov a profilov. Zváranie metódou Mig- Mag, Tig.

práca: -pokrývačské -zateplování plochých striech, strešných plášťov -střešní hydroizolácie -podlahářské: -pokládka - plávajúce podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

práca: -elektroinstalační -elektromontážní

Naša firma Teptrade Cz so sídlom v okrese Teplice sa zaoberá predovšetkým elektromontážními prácami, slaboprúdové a silnoprúdové, kamerovými a zabezpečovacími systémami. Ďalej vykonávame priemyselnej elektromontáže, automatizácia, meranie a regulácia, revízie elektrických zariadení a elektronické aplikácie LED. Naša činnosť: - ...