Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výroba, predaj: -Vstavaný skrine -kuchyně na mieru -nábytok na mieru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, stolárstvo, výroba nábytku.

Čalúnnické práce, čalúnnictvo: -čalounění starožitného a novodobého nábytku -veľký výber poťahových látok, koží, koženiek, ... (cca 3500 vzoriek) -Práca na zákazku -restaurování a povrchová úprava dreva -zhotovení ortopedických matracov na mieru -výroba taburetov -čalounění záhradného nábytku, karavanov, lodí, ... ...

Stolárstvo, výroba: - poschodia na spanie - zvýšené postele - skrine na mieru, kancelársky nábytok - kuchynské linky - pergoly a záhradný nábytok.

činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - realizácia, opravy, projektovanie a revízie slaboprúdových i silnoprúdových elektroinštalácií.

Stolárstvo, výroba: - drevený a čalúnený nábytok - schodisko, knižnice - interiéry reštaurácií. Reštaurovanie.

činnosť: - murárske práce - obkladačské práce - pokládka dlažby - rekonštrukcia kúpelní - vodoinštalácie - štukovanie stien a stropov - sanitárna keramika - montáž kuchýň - pokládka podlahových krytín

činnosť: - projekty a revízie elektroinštalácií do 1000V

Český výrobca nábytku. Kvalitný český nábytok a kuchyne na mieru. Veľkoobchodný predaj nábytku. Výroba a predaj: - kuchyne - spálňa - obývacie steny - skrine - detské izby - pohovky - sedacie súpravy - matrace.

Český výrobca nábytku, nábytok na mieru, kompletná výroba a dodávky do celej SR. stolárska výroba Výroba a predaj - kuchyne - spálňa - obývacie steny - skrine - detské izby - pohovky - sedacie súpravy - matrace.

Spoločnosť EKOKLIMA a.s. sa sústredí na projektovanie, dodávky a inštaláciu komplexných systémov technických zariadení budov. Máme mnohoročné skúsenosti v tomto odbore a a ponúkame finálne dodávky TZB. Vykonávame montážne činnosti, ďalej záručný i pozáručný servisné práce. Postaráme sa o uvedení do prevádzky a spoľahlivé fungovanie systémov ...

Stolárstvo, podlahárstvo. Kuchynské linky, vstavané skrine, komody.

Sklársky ateliér: - reštaurovanie vitráží - výroba vitráží - autorské tvorba - reštaurátorské prieskumy.

Výroba, veľkoobchod, distribúcia: -profesionálne kotviaca a upevňovacia technika. Výroba: - kotevných pätiek - valce a rotačné diely - prípravky a zariadení - zváracie prípravky pre automobilový priemysel. CNC frézovanie (3000x1370x800). Konštrukcia a kompletizácia celkov. Výroba: - areál Jasno Jasenná u Zlína tel .: ...

Kompletný sortiment rozvádzačov pre energetické rozvody, priemyselné objekty a bytovú zástavbu vyrába a dodáva spoločnosť Rozvel Praha, s.r.o. Vyrábame elektrické rozvádzače nízkeho napätia do 1 000V už od roku 1992. Rozvádzače sú dodávané podľa požiadaviek zákazníka v rôznom typovom a atypické prevedenie. Je na nich umiestnený výrobný štítok, ...

Pokládka a predaj - PVC - koberce - podlahové korky - plávajúce podlahy laminátové, drevené Predaj a montáž - dvere - obložkové zárubne Pokládka a renovácia - parkety - drevené podlahy

Vykonávame montáže suchých stavieb: - sadrokartónové priečky, podhľady - rekonštrukcie bytových jadier - sadrokartónové konštrukcie vrátane atypických tvarov - votavů - minerálne a akustické podhľady - tepelná a protihluková izolácia - zateplenie budov.

Výroba, predaj: - drevené výrobky - vstavané skrine - schodisko - kuchyne - kancelársky nábytok - dvere a okná - garážové vráta.

Firma zabezpečuje služby v obore vodo, topo a plyn. Tiež nonstop havarijné službu a rekonštrukcie bytov a budov na kľúč. Ďalej murárske, výkopové práce, pokládku podláh a ďalšie.

Stolárstvo, výroba: - vstavané skrine - kuchyne.

Reštaurovanie kachľovej pece: - reštaurovanie historických kachľových pecí - služby v obore kachliarstvo - reštaurátorské prieskumy.