Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Firma prevádzkuje služby hodinového manžela v Brne. Postará sa o murárske, inštalatérske práce, montáže a opravy elektrických zariadení, o údržbu domu a záhrady. Tiež vám pomôže s starostlivosť o vozidlo či so sťahovaním.

práca: - sadrokartonárske - murárske - maliarske.

činnosť: - montáž tepelnej izolácie - zateplenie fasád, striech, stropov - rekonštrukcia kúpelní - stavby rodinných domov - stavby a rekonštrukcie bytových a nebytových priestorov - rekonštrukcia balkónov a terás - ploty a zámkovej dlažby.

Podlahárske práce, podlahárstvo: voľné hruškové pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (kobercov) -kladení, lepenie, kladenie: -podlahoviny PVC * a koberce -lepenie: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizácia. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -podlahoviny -Line -koberce -penetrace a nivelačné hmoty -tmely -disperzní a ...

Zateplenie budov, stavebná firma, stavebné práce: -rodinné domčeky na kľúč -Byť -půdní vstavby, nadstavby -zateplení budov -rekonstrukce, prestavby: -bytová jadra -Kúpeľňa. práca: -malířské -natěračské -montáž sadrokartónu.

Stolárstvo, výroba: - spálne, postele - stoly - komody - kancelársky nábytok.

Záložné zdroje energie, inštalácia, dodávka generátorov, motory: -motorgenerátor -pojízdná centrála -kogenerační jednotka -řídící systémy. Servisné činnosť: -preventívny servis -jednorázový servis -servisní programy -telefonická pohotovostná služba -dálkový monitoring ekologicky likvidácie.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu ISO 9001: 2009 Hydroizolácie, dodávka na kľúč. Izolácia proti: -radonu -zemní vlhkosti -tlakové vode - systém Eurobent SK (bentonitové rohože). Ekologické stavby: -skládky komunálneho a nebezpečného odpadu -rekultivace a sanácie skládok. hydroizolácia: - (záchytky a nádrže na ropné produkty, sklady ...

Studio interiérový dizajn. Realizácia, poradenská činnosť, dodávka, montáž. Remeselné práce: -truhlářství -podlahářství -zednictví -malířství -natěračství. Zákazková výroba, nábytok na zákazku: -Byť -Kancelária -Hotely -školy. Realizácia interiérov na kľúč. Rekonštrukcia bytu a domu. Bytový dizajn. Výroba nábytku.

Práca, zameranie, výber a odporúčania: -podlahářské práce, podlahárstvo -povrchová úpravy -Drevené podlahy -laminové podlahy -vinylové podlahy -PVC podlahy -linoleum -koberce a čistiace zóny -korek

Potrebujete novú strechu alebo len zatepliť podkrovie a chcete pri tom využiť štátne dotácie? Obráťte sa na nás. Radi Vám poradíme a navrhneme riešenie na mieru. Naša spoločnosť sa zaoberá kompletnou dodávkou strešných konštrukcií všetkých druhov a tvarov, rekonštrukcií a opráv vrátane dodávok a materiálu a všetkými prácami spojenými so ...

služby: - geodetické a kartografické práce - znalecké posudky.

Práca, rekonštrukcia: - hydroizolácia plochej strechy - zatepľovanie strešných plášťov - špecializácia na fóliové systémy - izolácia terasy, balkón - ohýbame, dodávame klampiarske prvky Viplanyl na zákazku.

výkup: - farebné kovy, nereze - nakladanie nebezpečného odpadu. práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy - búracie, upratovacie - prekládka sypkých, kusových zásielok, dvíhajúce mechanizmus. predaj: - sypký materiál.

Zámočníctvo. Pasířská a zámočnícka výroba. Spracovávame nereze do interiérových celkov v kombinácii so sklom. Kovové interiéry, schodiská, zábradlia, presklené vstupy budov, pojazdové brány. Zákazková výroba.

Pokládka a inštalácia priemyselné a interiérové podlahy.

Výroba, služby: -opravy a úpravy odevov všetkého druhu -krácení dĺžok, údené a rozširovanie -VÝMENY zipsov, výmeny podšívok a iné -konzultace a príjem zákaziek podľa telefonickej dohody a to aj v popoludňajších a podvečerných hodinách či cez víkend.

činnosť: - murárske práce - stavba plotov, pergol, krbov a udiarní

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere, schody.

činnosť: - strechy na kľúč - realizácia striech - opravy a montáže všetkých typov striech.

Práca, remeslo: - maliarske, natieračské, lakovnícke.

Stolárstvo, výroba: - dvere, okná, schody, kuchyne, nábytok, skrine, ploty, pergoly, strechy, drevostavby, obloženie

činnosť: - kovoobrábanie - sústruženie, frézovanie - zámočnícke práce - opravy a servis stolárskych a drevárskych strojov

Kominictví Absatz ponúka kominárske práce ako čistenie komínov, revízie komínov, kolaudácia komínov, preventívne prehliadky komínov, vložkovanie komínov na plynné a pevné palivo nerezovou vložkou alebo vložkou Furanflex, a montáže viacvrstvových nerezových komínov. Kominárske služby poskytujeme najpočetnejšie v okolí miest Brno, Blansko, Vyškov, ...