Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Sťahovacie služby Maľovanie Výroba - detské drevené ihriská Stolárske práce Prevádzka - upratovacia služba Stráženie detí

Stolárske prácevýroba z masívu - nábytokvýroba - okná - dvere - schodisko Stolárska výroba - nábytok z masívu Stolárska výroba - okná - dvere Stolárska výroba - schodisko

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Martin Koláčný sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností aj kancelárií a vonkajších stavebných konštrukcií.

František Mazel prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku podľa priania zákazníkov.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.

Hydroizolačné systémy: - Stresa hydroizolácia - zemné hydroizolácie - izolácia vodných plôch - bazénov, jazierok. Divízia elektromontáže: - silnoprúdové a slaboprúdové elektroinštalácie. PVC podlahy Thermofix.

Stolárstva karhal. Stolařství. práca: - stolárske - stolárske. Výroba, montáž: - nábytok - vstavané skrine - obývacie steny - detský nábytok - kuchynské linky - schody a zábradlia.

Kožené sedacie súpravy Chesterfield v anglickom štýle. Zákazková výroba štýlového nábytku. Výroba a predaj nábytok a kožené sedacie súpravy. Spracovanie návrhu interiéru.

Kuchynské a nábytkové štúdio. Výroba: -truhlářská, stolárska. Návrhy, zákazková výroba na mieru, predaj, montáže: -kuchyňské linky, kuchyne (vrátane kuchynských spotrebičov) -kuchyňský nábytok: -židle, stoly, lavice -vestavné skrine.

Stolárstvo. Výroba: -dvere -okná -kuchyňa -dvierka ku kuchynským linkám, nábytku.

Výroba, práca: -truhlárstvo -dvere vonkajšie, vnútorné -okná klasické, atip -schody, stropy.

Stolárstvo. Výroba, montáž, maloobchod, predaj: -nábytok -atypické stavebné prvky -schodisko -truhlárska.

Stolárske práce, výroba - nábytok na zákazku Predaj, výroba: - nábytok na zákazku.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku do interiéru aj exteriéru.

Aleš Vrátny sa zameriava na stolárske práce, zákazkovú výrobu nábytku do všetkých miestností domácnosti a na výrobu a montáž eurookien.

Stolárske práce Výroba - športové potreby Výroba - drevené schodisko (lomené, točité, vretenové)

Dodávka - strešná konštrukcia Stolárstvo Tepelné izolácie striech Murárske práce

Vladimír Bednář prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchýň, reštaurácií a mnoho ďalšieho.

Kompletná stavebná činnosť - drevostavby - - stolárstvovýroba - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - debnenie Stolárska výroba - kuchyňa Stolárska výroba - nábytok - vstavané skrine Stolárska výroba - debnenie pre základy obrábacích strojov Stolárska ...

Radek Hladík sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku do spální, detských a obývacích izieb, kuchynských liniek a mnoho ďalšieho.

Kompletná dodávka, realizácia: -střechy vrátane materiálu -přístřešky, pergoly a garážové státie. práca: -tesařské -pokrývačské -klempířské -šalování - schodisko, základy.

Vykonáva - drevostavby Stolárska výroba na zákazku masív, lamino Výroba - vstavané skrine (masív, lamino)