Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zemné a výkopové práce - výkopy kanalizácií, vodovodných a plynových prípojok, čističiek - výkopy základov pre rodinné domy - terénne úpravy, nakládka zeminy, sutín a materiálu.

Milan Jansa sa špecializuje na protipožiarne nátery a maliarske a natieračské práce.

Milan Rašovský sa zameriava na prepravu nadmerných nákladov, stavebné a výkopové práce a prevádzkuje požičovňu stavebnej techniky.

Milan Vrbka sa špecializuje na murárske práce, poskytuje služby pre poľnohospodárstvo a záhradníctvo a poradí si aj s činnosťami týkajúcimi sa izolatérstva.

Milan Smolík sa špecializuje na kúrenárske, vodoinštalatérske práce, montáž kotlov, rekonštrukcie kúpeľní a na oblasti týkajúce sa inštalácií plynu.

Miloslav Tuček sa špecializuje na zemné a výkopové práce, terénne úpravy a poskytuje služby na zber prostredníctvom vlastných kombajnov.

Príprava staveniska Podporné činnosti pre poľnohospodárstvo a pozberové činnosti Sprostredkovanie veľkoobchodu Ostatné upratovacie činnosti

Michal Holík sa zameriava na elektromontážne práce, inštalácie a revízie bleskozvodov a poradenstvo v oblasti elektroinštalácií.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Projektovanie elektrických zariadení -kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj mimo odborov vyhradených živnostenským zákonom

Oldřich Caha sa zameriava na montáže a revízie elektroinštalácií, inštaláciu garážových brán a bránových pohonov.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Stolárstvo, podlahárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

-Prípravné práce pre stavby Klampiarstvo a oprava karosérií Pokrývačstvo, tesárstvo

Brúsenie a leptanie skla -reklamná a propagačná činnosť -nákup tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj, okrem tovaru vyhradeného zákonom č.455/91 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov -sklenárske práce -rámovanie obrazov

Petr Krátky pracuje v oblastiach stolárstva, tesárstva a pokrývačstva.

Petr Lupoměch vykonáva zatepľovacie a stavebné práce. Svojim zákazníkom predáva rôzne druhy okien, vyrába a montuje lodžie, izoluje strešnú krytinu a mnoho ďalšieho.

Radek Švoma sa zameriava na pokrývačskú a klampiarsku činnosť a realizáciu strešných okien.

Ramila, s. r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, dverí, nábytku a drevostavieb.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod

Stanislav Stupka sa špecializuje na montáž sadrokartónov a priečok as tým súvisiace murárske činnosti.

Spoločnosť Strechy Čermák, s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, tesárske a klampiarske práce, opravu karosérií a murárstvo.

Špaček Miroslav sa zameriava na vnútroštátnu dopravu, prepravu sypkého materiálu a zemné práce.