Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Výroba, rekonštrukcia, montáž: - prístrešky - bazénové kryty, zastrešovanie bazénov - zimné záhrady - skleníky - zasklievanie lodžií. Sídlo firmy: - Pod Krížovou 459, Staré Mesto.

Firma REMSTAV PLUS spol. s r.o. so sídlom v Českých Budějoviciach sa zaoberá všetkými zemnými výkopovými prácami, realizáciou kanalizačných a vodovodných prípojok a stavbami ciest, chodníkov, parkovacích plôch a spevnením plôch vrátane infraštruktúr. V rámci svojej činnosti realizujeme domové aj priemyselné prípojky všetkých typov inžinierskych ...

Predaj a dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Predaj a dodávka - bambusové podlahy - drevené podlahy MAGNUM

Kovovýroba, opracovanie kovov, kovy, strojárska výroba, strojná zámočníctvo, strojno-zámočnícke práce. Vývoj, výroba, dodávka, predaj: -tvarované a redukované rúrky (pre nábytok, stoly, interiéry, exteriéry, zábradlia atď.) -radiálne a pozdĺžne tvarované rúrky

Štrkovňa. Ťažba: - prírodné kamenivo (štrk) a štrkopiesky. Predaj: - piesok, betónový a asfaltový recyklát, trosku, okrasné kamenivo. Uloženie a recyklácia demolačných inertných stavebných materiálov - betón, asfalt bez dechtu, tehla (červená) Nákladná doprava. Zemné a výkopové práce. Demolácia a likvidácia stavieb - odstránenie.

Brúsenie nožov, nožníc, pílových kotúčov, reťazí na píly. - nástrojár - oprava vozidiel.

Stavebná firma: -výstavba rodinných domov. -rekonštrukcia budov. Práca: -murárske. -zatepľovanie fasád. -podlahárske. -obkladačské, dlaždičské.

ELFOSY s.r.o. sa zameriava na elektromontáže, bleskozvody, zabezpečovacie a kamerové systémy, televízne rozvody, revízie a mnoho ďalšieho.

Stavby Chalupa s.r.o. sa zameriava na stavebné práce, sadrokartóny, omietky, fasády, zateplenie, podlahy, obklady a zemné a výkopové práce.

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Výroba - schody z kameňa Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné murárske práce

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

Lubomír Liška sa špecializuje na kontajnerovú prepravu sypkých materiálov a na výkopové a zemné práce bagrom.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. sa zameriava na montáže oceľových hál, striech a priemyselných podláh a predáva krytiny, plechy, trapézy, panely a ďalší stavebný materiál.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

A B H Design, s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a montáž podlahovej krytiny, dverí, schodísk a plávajúcich podláh.

Ponúkame tieto služby: - kúrenárske práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia kúpeľní na kľúč.

montáže: - osvetlenie - bleskozvody - podlahové kúrenie - vykurovacie rebríky a káble. Elektroinštalačné práce.

Naša firma so sídlom v Prostějove sa zaoberá všetkými stavebnými prácami, podľa požiadaviek zákazníka. Súčasťou našej činnosti sú napríklad výkopové, demolačné a búracie práce, realizácia základových dosiek, omietok, fasád, podláh, obkladov a dlažieb a ďalej aj sadrokartonárske práce a výmaľba. Zaoberáme sa tiež rekonštrukciami domov, ...

Stavebné a dokončovacie práce. Doprava materiálu.

Montáž, oprava, servis, údržba, revízie: -zabezpečovací zariadení pre priemyselné a domáce objekty -elektroinstalace -domáce a pobočkové telefónne ústredne -kabeláže počítačových sietí , spoločné televízne antény. -Komplexné elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkeho napätia. Revízia: -Elektrické zariadenie -hromosvody.

Remeslá, služby, montáž, opravy, servis, revízia - elektroinštalačná práca Predaj, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovacie, prístupové, prepúšťacie systémy - kamerové systémy - dorozumievacie systémy - LED osvetlenie - bleskozvody

Stavby na kľúč: - rodinné domy - garáže, garážové státie, altány - chodníky, parkovisko, oplotenie, zámková dlažba Projekty rodinných domov: - individuálne, nízkoenergetické, pasívne a bytové projekty - štúdie, návrhy, vizualizácia. Spracovanie preukazu energetickej náročnosti budov (energetický štítok). Stavebný dozor. Požiarne ...