Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Spoločnosť Jamotech s.r.o. sa zameriava na konštrukciu 3D modelov, výrobu zariadení pre zlievárne, foriem na vákuové tvarovanie plastov a laminátových foriem.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Martin Kot prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na návrhy, kalkulácie, realizácie a výrobu nábytku.

Petrek s.r.o. sa zameriava na gumárenskú a zámočnícku výrobu, CNC obrábanie a konštrukčnú a poradenskú činnosť.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

Smart stavby s.r.o. je stavebná spoločnosť zameriavajúca sa na drevené a murované stavby. Medzi oblasti činnosti spoločnosti sa radí aj moderné tesárstvo, strechy a väzníky a základové dosky.

Spoločnosť BRYSTAN PRO s.r.o. sa špecializuje na stavebné a elektrikárske práce, podlahové kúrenie, satelitnú a televíznu techniku a na zemné, výkopové a murárske práce. Prevádzkareň: Južná 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. sa zameriava na elektroinštalačné práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si aj s 3D modelmi a ich realizáciou.

Silwer BLACK, s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie nehnuteľností, technologické vybavenie a informačné technológie pre administratívnu a technickú správu nehnuteľností.

Záhradnícke služby: - realizácia a údržba záhrad - zakladanie trávnikov - vr. pokládky trávnych kobercov - strihanie stromov - aj ovocných - čistenie zanedbaných pozemkov - odstránenie ruderálneho porastu - alejové výsadby - úpravy svahov - drenáže RD a BD vr. izoláciou - výkopové práce a ďalšie súvisiace činnosti.

Realizácia priemyselnej strojne hladenej betónovej podlahy. Povrchová a farebná úprava priemyselných podláh. Doprava betónu a čerpanie betónu.

Michal Berka ponúka pokládku obkladov, dlažieb aj podláh. Zameriavam sa na zatepľovanie rodinných domov. Vykonávam dokončovacie stavebné práce. Zaoberám sa dopravou do 3, 5 t.

Elektroinštalácia. Revízia elektro. Havarijná služba. Domáce telefóny. Osvetlenie.

Firma zaisťuje dodávku zliatinových podláh. Realizujeme anhidridové podlahy, betónový poter a penu.

Vykonávame stavby a rekonštrukcie rodinných domov a bytov, tesárske práce, maliarske práce, elektroinštalačné práce, montáže vodo-topo-plyn stavebné práce -rodinné domy na kľúč rekonštrukcia domov a bytov zatepľovanie fasád sadrokartóny plávajúce podlahy zámkové dlažby tesárske práce-tesárstvo pokrývačstvo klampiarstvo montáž strešných ...

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Bulka s.r.o. sa zameriava na klampiarske práce, zateplenie budov, umývanie okien, výrub stromov a na ďalšie výškové práce.

Radek Ulmann vykonáva elektroinštalačné práce, revízie: - revízia - elektrické rozvody, elektrické zariadenia - elektromontážne práce - bleskozvody - revízia

Karel Hladík pracuje v odboroch stolárstva, tesárstva, podlahárstva a pokrývačstva.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

JKS-STAVBY s.r.o. sa zameriava na anhydritové, betónové, priemyselné a vonkajšie podlahy, taktiež si poradí s podlahovými krytinami.