Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Služby: - chrómovanie - saténové chrómovanie - niklovanie - saténové niklovanie - zinkovanie hromadné - černenie - hromadné niklovanie.

Zameriavame sa na kusovú výrobu, malé a stredné série. Robíme aj väčšie série, a to v prípade výroby súčiastok, ako sú skrutky prietokové či duté, matice vrátane prevlečných či korunových, podložky, futra, prietoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdlá, redukcie, zátky. Vyrábame z tyčového materiálu alebo obrábame dodané polotovary ...

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Martin Maňásek sa zameriava na elektroinštalačné práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlov.

Firma sa zaoberá dodávkou zliatinových a priemyselných podláh. Realizujeme liatie anhydritových, cementových a priemyselných strojne leštených podláh. Čerpanie betónu, zhotovenie základných dosiek.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Baránek sa zameriava na renováciu fasád, omietky, lakovnícke práce, nátery, maľby a tapety.

Spoločnosť A+J strechy s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, klampiarske, tesárske a výškové práce.

Spoločnosť Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína bola založená v roku 2016. Ponúka zemné práce, odvoz odpadu a sutiny, kanalizácie. V prípade, že budete mať dopyt pre niektorú z vyššie uvedených činností, neváhajte sa na túto firmu obrátiť. Firma Mahero stavby s.r.o. sídli na ulici K. Schwarza 1375/13 v Novom Jičíne v Moravskosliezskom kraji.

vykonávame: - pilóty vŕtané aj CFA, hlavica, baranenie Larsen, tenkostenné tesniace steny, sanácie zosuvov a hrádzí, konsolidačné štrkopieskové pilóty - zakladanie stavieb, vrátane IG prieskumu a spracovanie projektu.

Spoločnosť Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizácie, rekonštrukcie striech a montáže drevostavieb. Pôsobnosť najčastejšie v regióne Zlínsky kraj - Zlín, Uherský Brod. V odbore pokrývači, tesárstvo, klampiari máme dostatok skúseností, preto sme schopní vyhovieť požiadavkám na kompletnú dodávku strechy či drevostavby. Realizujeme ...

Služby v oblasti strojárstva: - spracovanie plechu - povrchovej úpravy výrobkov - montáže. CNC obrábanie (frézovanie, sústruženie) a zváranie. Výroba pre: - automobilový priemysel - textilný priemysel - potravinársky priemysel - energetický priemysel - ťažobný priemysel.

Krajčírstvo. Šitie odevov a divadelných kostýmov.

Už 14 rokov pôsobíme v Prahe a okolí ako odborní maliari a natierači. Najčastejšie vykonávame maľovanie bytov, maľovanie kancelárií, nebytových priestorov a rodinných domov v Prahe a okolí do 30km. V rámci natieračských prác ďalej realizujeme taktiež natieranie fasád a natieranie striech či opláštenie rodinných domov a budov. Pokiaľ máte záujem o ...

Stavebné združenie Bendl & Rouče sa zaoberá komplexnou činnosťou v oblasti stavebných prác na kľúč, a to vrátane projekčných a inžinierskych služieb (kompletné spracovanie projektovej dokumentácie, stavebné povolenie, rozpočty stavieb, stavebný dozor). V rámci našej stavebnej činnosti ponúkame aj búracie, zemné a výkopové práce a realizujeme aj ...

Leona Osiková prevádzkuje krajčírstvo, v ktorom sa zameriava na opravy dámskych, pánskych i detských odevov.

Stanislav Žydel sa zameriava na rekonštrukcie domov, bytov a chatiek, realizuje bezbariérové aj klasické kúpeľne a vykonáva elektroinštalačné, vodoinštalačné a murárske práce.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Spoločnosť European Welding Institute s.r.o. sa zameriava na komplexné služby týkajúce sa zvárania, realizácie stavieb a stavebného dozoru a na oblasť tlakových, zdvíhacích, elektrických a plynových zariadení.

Milan Bláha sa zameriava na zámočnícke práce, zváranie a výrobu oceľových konštrukcií a montáž a servis priemyselných technológií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Realizácia novej strechy. Rekonštrukcia striech. Výroba pergol, prístreškov a altánkov. Klampiarske, tesárske, pokrývačské práce. Izolatérske práce. Murárske práce. Pôsobnosť v oblasti mesta Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolie.

DABONA ŠARDICA Výroba, predaj, šitie: -pánske košele -spoločenské -vychádzkové -športové -pre voľný čas -pracovné aj na zákazku -služobné k uniformám -pánske pyžamá -pánske trenírky -bielizne, (bielizeň), dámske kostýmy.