Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Stolárstvo Vitaliy Markhyvka so sídlom v obci Chrást nad Sázavou v okrese Benešov sa zaoberá stolárskou výrobou na zákazku. Súčasťou našej činnosti je výroba kuchynských liniek, schodísk, dverí, kancelárskeho nábytku, nábytku z masívu, ale aj terás alebo pergol zo širokej škály materiálov, a to ako veľkého množstva laminátových dosiek, tak aj z ...

Firma Rostislav Pospíšil so sídlom vo Veľkom Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou sa zaoberá všetkými stavebnými a remeselnými prácami. Svojim zákazníkom ponúkame napr. búracie a demolačné práce, zemné práce, výstavbu hrubej stavby či kompletnú stavbu na kľúč podľa ich požiadaviek. Naša činnosť: - komplexná stavebná činnosť - murárske ...

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Stavebné a murárske práce. Stavba rodinných domov. Rekonštrukcia: - bytov - rodinných domov. Zatepľovanie fasád rodinných a bytových domov polystyrénom, minerálnou vatou a multiplem. Montáž sadrokartónových vstavieb. Termatexové podhľady.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimných záhrad -garážová vráta -bezpečnostné mreže -SIETE proti hmyzu -lamelové dvere. predaj: -hliníkové profily -rattanový nábytok -sedací súpravy.

ELEKTRODOC s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, inštaláciu, údržbu a revízie bleskozvodov a na ďalšie elektroinštalačné práce.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

ELEXTO CAPITAL s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce a vykonáva revízie bleskozvodov, tlakových nádob, plynových a protipožiarnych zariadení.

Kominárstvo Nádvorník a Znášal sa špecializuje na stavbu a servis komínov, revízie, vložkovanie a ďalšie kominárske činnosti.

Kominárstvo Kvapilík & Petřík sa špecializujú na kontroly spalinových ciest, vložkovanie, odstraňovanie dechtu a usadenín, revízie a ďalšie kominárske práce.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Spoločnosť NAVI Elektro s.r.o. sa zaoberá dodávkou a montážou rozvodov nízkeho napätia (NN), rozvodov vysokého napätia (VN), slaboprúdových zariadení (SLP) v rezorte rodinných domov, výrobných a skladových hál a vykonávaní úprav prípojnicových miest pre energetiku. Zaoberáme sa tiež projekčnou a inžinierskou činnosťou v odbore kompletnej ...

Revízia, kontroly: - elektrických zariadení - plynových zariadení - tlakových zariadení - komínov a spalinových ciest - zdvíhacích zariadení - regálov a políc - požiarne zabezpečenie.

Elektroinštalačné práce: - opravy, údržba, rekonštrukcie, nové montáže elektrozariadení a elektrospotrebičov - elektroinštalácie v bytoch, rodinných domoch a viacpodlažných domoch - revízia elektroinštalácie - revízie elektrospotrebičov - revízia elektrického ručného náradia - revízie hromozvodov.

Voda, kúrenie, plyn, montáž - tepelné čerpadlá, solárne systémy, kotly - podlahové vykurovanie - rozvody vody. Činnosť - kúrenárske práce - plynárske práce.

Vykonávame strojovo hladené betónové podlahy pre občianske a bytové domy po celej SR vo vysokej kvalite.

Služby: - betónové podlahy Predaj: - stavebný materiál

Vykonávame novostavby, rekonštrukcie rodinných domov, všetky murárske, obkladačské a stavebné práce nielen podľa projektovej dokumentácie, ale aj podľa Vašich návrhov a požiadaviek. Zaoberáme sa tiež opravou soklov rodinných domov, ktoré sú poškodené pôsobením vlhkosti a solí. Pôsobíme v Mikulove a širokom okolí.