Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Zatepľovanie budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Búracie a demolačné práce - vrátane ekologickej likvidácie stavebného odpadu - drvenie a triedenie stavebného odpadu, recyklát Stavebná činnosť, výstavba: - stavby na kľúč - rodinné domy - ekologické, pasívne a nízkoenergetické domy - bytové domy - zatepľovanie - revitalizácia - rekonštrukcie bytových a rodinných domov - čističky ...

Železiarstvo, predaj: - železiarsky tovar - spojovací materiál - náradie - záhradnícke potreby. Požičovňa náradia.

Jadrové vŕtanie - presne, spoľahlivo, efektívne. Vŕtame otvory na mieru podľa vašej požiadavky do tehly, kameňa, betónu, železobetónu. Vyriešime vám presné prestupy napr. pre odpadové potrubie, rekuperáciu vzduchu, digestory, kabeláž, skúšky pevnosti vŕtaného materiálu, zabezpečovaciu techniku. Vyriešime aj otvory v stenách napr. pre dvere, okná, ...

Výroba: -oceľové konštrukcie -zámočnícka výroba -teleskopické tribúny do kultúrnych a športových zariadení -výroba priemyselných pecí.

Murárske práce. Špecializujeme sa na výmenu okien vrátane zapravenia.

Elektro firma. Inštalácia elektro dodávateľským spôsobom. Inštalácia: - priemyselné objekty - poľnohospodárske objekty - občianska vybavenosť - rodinné domčeky. Revízia: - bleskozvody.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Výroba: - nožnicové a piestové zdvíhacie plošiny - výťahové kabíny a rámy - rošty pre trakčné pohony lanových výťahov - vyrovnávacie sklopné mostíky montáž - výťahy. Zámočnícke výrobky na zákazku.

Kovovýroba. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. spracovanie plastov Výroba: - z ocele, nerez materiálov, plastov - zvony zo žiaruvzdorných materiálov - plastová veka pre odlievanie keramiky - polotovary pre záhradnícke náradie montáž: - kúrenie, vodoinštalácie.

Vykonávame montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochrane majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požiarne zabezpečovacie systémy.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.