Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kúpeľňové štúdio Olomouc. predaj: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy & Boch -koupelnový nábytok Riho, vlastnej produkcie -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alap, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Hüppe -záruční a pozáručný servis Vlastná výroba: -nerezové odtokové kanáliky pre sprchy -nerezová ...

Ručná výroba na zákazku - jazdecké potreby - doplnky z ručne zdobenej kože - westernové sedlá - kočiarové postroje - historické stany

Zaisťujeme všetky kúrenárske a inštalatérske práce. Robíme aj servis a predaj kotlov na pelety. Inštalujeme rozvody plynu, kúrenia, vody, odpadov aj podlahového kúrenia. Pôsobíme v rámci Benátok nad Jizerou av okolí 100 km.

Spoločnosť ultimate3D technology s.r.o. sa špecializuje na 3D modely, 3D tlač, vákuové liatie, povrchovú úpravu a pieskovanie.

SVERTEN s.r.o. sa zameriava na výrobu oceľových konštrukcií, zámočnícke práce a na opláštenie hál.

VD Intelsys s.r.o. sa zameriava na montáže a služby týkajúce sa inteligentných domácností, osvetlenia, klimatizácií, tienenia, zabezpečenia, prístupových systémov a mnoho ďalšieho.

Pavel Strejček sa zameriava na ručnú výrobu nožov a puzdier a na brúsenie nožov.

VV Instal s.r.o. sa zameriava na vodoinštalačné a kúrenárske práce, rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

HANZA SERVIS s.r.o. sa zameriava na kovovýrobu, sústruženie, obrábanie, zváranie, povrchové úpravy a zámočnícke práce.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

CaloreEco s.r.o. sa zameriava na inštalatérske práce, čistenie kúrenia a kotlov a na dezinfekciu ozónom.

Práca: -murárske -pokrývačské -tesárske -klampiarske -zakladanie stavieb -kompletné vykonávanie stavieb, stavby na kľúč -zatepľovanie fasád -sadrokartónové konštrukcie -rekonštrukcia bytových jadier -kompletné strešné systémy -pokládka zámkových dlažieb.

Suché stavby -Suchá výstavba -Sadrokartón,sadrokartóny -Sadrokartónové priečky,sadrokartónové stropy -Rekonštrukcia domov, rekonštrukcia bytov -Pôdne vstavby,rekonštrukcia podkrovia -Minerálne podhľady Podlahy -Podlahy plávajúce -Podlahy drevené, podlahy laminátové, podlahy bambusové Maliarske práce Stolárske ...