Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kovovýroba. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. spracovanie plastov Výroba: - z ocele, nerez materiálov, plastov - zvony zo žiaruvzdorných materiálov - plastová veka pre odlievanie keramiky - polotovary pre záhradnícke náradie montáž: - kúrenie, vodoinštalácie.

Vykonávame montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochrane majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požiarne zabezpečovacie systémy.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Všetky zemné a výkopové práce minibagre. Kontajnerová doprava. Pristavenie (prenájom) kontajnerov Preprava všetkých sypkých materiálov

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Pôsobíme v lokalite Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště, Kroměříž.

Výroba: - zákazková kovovýroba, presné spracovanie výrobkov z plechu a profilov, primárne z nerezu, ale aj ocele a hliníka - komplexné služby v oblasti strojárenskej výroby - práca na CNC strojoch (laser, ohraňovací lis) - robotické zváranie - ohýbanie plechov, ručné zváranie nerezu a hliníka - povrchová úprava nerezu.

Kovoobrábanie a veľkoobchod kovových súčiastok.

Remeslá, služby -trieskové obrábanie na CNC strojoch s viacosovým riadením. Strojné vybavenie: -DAEWOO Lynx 210B, Lynx 220, Lynx 220LM -VMC50 -PUMA 240, 220MS -HAAS Super Mini Mill, VF-2 Super Speed.

Spracovanie a povrchové úpravy: - nerezových materiálov - nerezových dielov do stavebníctva, domácností, obchodov, nemocníc a priemyselných objektov. - kombinácia nerezu so sklom, drevom, kameňom. Zákazková výroba - kompaktné celky, atypické výrobky. sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis merania a regulácie.

Kúpeľňové štúdio, návrhy, realizácia: -3D návrhy kúpeľní. Maloobchod, predaj: -vybavenie pre kúpeľne -sanitárna keramika -kúpeľňové doplnky. Práca: -stavebné -obkladačské, obklady, dlažby -podlahárske, plávajúce podlahy -domová inštalácia: -VODOinštalatérske -TOPO, kúrenárske -PLYNárske.

Spoločnosť Profi Stavař s.r.o. poskytuje kompletné stavebné práce. Vykonávame stavby rodinných domov, chát, prístavieb a ďalších podľa vašich predstáv. Zaistíme projektovú dokumentáciu vrátane povolenia pre stavbu. Ponúkame rekonštrukcie bytových jadier, stavby oporných múrov, zateplenie fasád a pokládku obkladov a dlažieb. Stavebná činnosť: - ...

Pokládka, predaj, dodávka a montáž: - podlahové krytiny - PVC, linoleum antistatík - korok - bytové záťažové a kusové koberce - laminátové aj drevené plávajúce podlahy - dvojité podlahy - lepidlá - stierkové a samonivelačné hmoty - hliníkové a plastové lišty.

Firma RB IZOL s.r.o. sa špecializuje na sanácie vlhkého muriva, železobetónových konštrukcií a hydroizolácie aplikácií akéhokoľvek hydroizolačného povlaku. Medzi naše služby patrí aj vykonávanie tlakovej aj chemické injektáže. Sídlime v Havířove. Sanácia železobetónových konštrukcií: - betónové nádrže - železobetónové vodojemy - mostné ...