Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Murárske práce: - rekonštrukcia domov a bytov - rekonštrukcia bytových jadier - obklady, dlažby - zámkové dlažby - murované ploty - zatepľovanie - omietky štukové aj dekoratívne - maľby, nátery, nástreky.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - revízia plynových spotrebičov, domových plynovodov - rekonštrukcia kúpeľní - montáž solárnych systémov na ohrev vody.

Kominárstvo. Práca: - kominické - čistenie, kontrola spalinových ciest.

Práca: - sadrokartonárske - montáž minerálnych podhľadov - drobné murárske.

Spoločnosť Šalita spol. s r.o. sa zameriava na kompletnú realizáciu priemyselných syntetických a betónových podláh, vrátane izoláciou proti vlhkosti či radónu. Pracujeme s kvalitnými certifikovanými materiálmi od preverených dodávateľov. Centrála firmy sídli v Novom Meste nad Metují, naše pobočky nájdete v Prahe, Ostrave a Hraniciach na ...

Práca: - zemné - výkopové - demolácie, búracie práce - doprava, odvoz sypkých materiálov.

Naša firma ponúka služby v oblasti tepelných čerpadiel, kúrenárstva a vodoinštalácií vrátane ZTI. Montujeme a servisujeme tepelné čerpadlá vzduch/voda a zem/voda od značky Vaillant v oblasti stredných a východných Čiech, v prípade potreby aj po celej republike. Pre nami namontované zariadenie značky Vaillant poskytujeme celoživotný ...

predávame: - strešné krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a zvitky Pz, Al, Cu, Tinz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okná Fakro a Velux -střešní fólie a príslušenstvo -tepelné izolácie. Vykonávame montáž strešných krytín, klampiarskych prvkov a ...

Kamenosochárstvo: - kamenárskej a kameňosochárskej práce. Priamy dovozca žulových a mramorových dosiek s moderným strojovým vybavením. Výrobca tvarovaných aj jednoduchých pomníkov, okrasných parapetov, kuchynských liniek, krbových dosiek, schodísk, parapetov... Gravírovanie fotografií na žule. Pieskovanie do žuly, mramoru.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - montáž strešných okien - opravy striech.

Práca: - zemné, výkopové - terénne úpravy - demolácia - nákladná autodoprava (Tatra).

Opravujeme, vylepšujeme, spravujeme a strážime weby na WordPresse. Ponúkame: - analýzu webu a Váš web zrýchlime - zabezpečenie WordPressu a dát - inštalácia WordPressu a vybrané šablóny - prevod WordPressu na inú doménu.

Včelárska farma - výroba a predaj medu. Stolárstvo - výroba úľov a včelárskych potrieb.

Elektroinštalačné práce - montáž domácich telefónov a bleskozvodov.

Murárstvo, murárske práce - stavebné a búracie práce - bytová výstavba - rekonštrukcia domov - sadrokartonárske práce - zatepľovanie budov.

Hodinový manžel - inštalatérske práce - zámočnícke práce - tesárske a stavebné práce - úpravy interiérov - údržba záhrady - nákladná autodoprava.

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia domov a bytových jadier.

Izolatérske práce: - izolácia plochých striech - izolácia balkónov a terás - bazény a jazierka - radón a ropné prvky - asfaltové materiály - spodnej stavby. Výkopové práce.