Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Firma Petr Sláma poskytuje svojim zákazníkom komplexné inštalačné služby. Naša firma sa zameriava na vodoinštalatérske, kúrenárske a taktiež plynoinštalačné práce. Vykonávame čistenie a frézovanie kanalizácií a špecializujeme sa tiež na prehliadky kanalizácií kamerou. Pokiaľ hľadáte odborníka na inštalačné práce, neváhajte sa obrátiť na ...

Prevádzkujeme kamenársku a sochársku dielňu v okrese Semily. Ponúkame všetky kamenárske práce. Zhotovujeme napríklad náhrobky a vyrábame krby a obklady kúpeľní a kuchýň. Súčasťou našej činnosti sú aj reštaurátorské práce. Nájdete nás v meste Jilemnice na ulici K Brezam 474.

Lukáš Bandry podniká v oblasti záhradníctva: -výsadba stromov, rastlín a kríkov - vypratovacie služby - záhrad, pôdy, garáží - výkopové práce - výrub rizikových porastov a pod.

Izolácia proti vode a vlhkosti - realizácia plochých striech, balkónov, terás, jazierok, bazénov a spodných stavieb - zatepľovanie plochých striech, balkónov a terás - klampiarske práce - murárske práce.

Stavebná a obchodná činnosť - vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - zámočnícke práce. Predaj - predaj kotlov JUNKERS, DAKON, VIADRUS, VAILANT, THERM - vodo topo plyn materiály. Autoopravovňa, autoservis - karosárske práce - automechanické práce.

Vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce.

Služby - numerológia - unikátna metóda kranio - masáže, bankovanie.

Spoločnosť Stavby PM Pavel Machů z regiónu Zlínsky kraj realizuje po celej SR betónovej priemyselné podlahy - interiérové aj vonkajšie a syntetické podlahy. Vykonávame aj špeciálne povrchové úpravy betónových podláh s cieľom predĺžiť ich životnosť a opravy priemyselných podláh. Zušľachtenie betónových podláh materiály na báze syntetických živíc ...