Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Rekonštrukcia kúpeľní, kuchýň a interiérov - obkladačské práce - stolárske práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce.

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu bytov, bytových jadier, kúpeľní a kuchýň. Zhotovujeme bezbariérové kúpeľne. Ponúkame aj elektroinštalácie bytov.

Rekonštrukcia Kramoliš: - rekonštrukcia bytov, domov kúpeľní, bytových jadier - všetky stavebné práce - autodoprava - výroba stavebných podlážok - kompletné interiéry na kľúč - kuchynské linky na kľúč - inštalatérske práce - elektrikárske práce - podlahárske práce - klampiarske práce - kompletné strechy na kľúč

Rekonštrukcia bytových jadier a kúpeľní. Elektromontážne práce - elektroinštalácia, revízia. Sadrokartonárske práce. Drobné stavebné práce - murárske práce.

Výroba - šperky a umelecké predmety z drôtu.

Práca: - renovácia kúpeľní - rekonštrukcia bytov, rodinných domov - murárske práce - pokládka plávajúcich podlahy, dlažby - montáž interiérových, vchodových dverí.

Výroba: - nábytok na mieru - kuchynské linky - spálňa - vstavané skrine - predsieňové steny.

Práce, remeslá: - klampiar - pokrývač - tesár

Práca: - zámočnícke - drobná údržba bytov a domov - údržba záhrad - hodinový manžel.

Vo firme Rogat s.r.o. sa zameriavame na kompletnú stavebnú činnosť. Pracujú u nás profesionáli z odboru stavebníctva, murárstvo, tesárstvo, klampiari, pokrývači. Prineste nám projekt, my pripravíme cenovú ponuku a postaráme sa o kompletnú stavbu, inštaláciu. Vykonávame výstavbu bytových i priemyselných stavieb a realizáciu nových striech, ...

Stavebná firma. Výroba transportbetónu: -betónové zmesi, vrátane dopravy (automix, domiešavač, sklopka) -čerpanie betónových zmesí, betónu -monolitické a železobetónové konštrukcie (železobetón) monolity, stropy do systémového debnenia, oporné steny vr. debnenie a výstuže. Stavebná činnosť: -občianska a bytová výstavba -rodinné domy na kľúč ...

Stolárske práce. Zákazková výroba nábytku: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - nábytok do interiérov reštaurácií - vstavané skrine.

Spoločnosť Discoveryou, s.ro. realizuje odvlhčenie nehnuteľností a historických pamiatok, pričom využívame moderné elektro-fyzikálne systémy českého pôvodu.

Práca, služby: - elektroinštalácia - elektromontáže Predaj: - elektromateriál

Spoločnosť BUČEK strechy Vlčnov sa zameriava nielen na kompletné zastrešenie budov a ich rekonštrukcie, ale vykonáva aj murárske, sadrokartonárske práce, obklady a dlažby z dreva i keramické obklady, dlažby. Pôsobíme na Morave, prevažne však v regióne Zlínsky kraj, Uherský Brod. Špecializujeme sa na kompletné tesárske, pokrývačské a ...