Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atď Revízia kotlov tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atď.

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Ponúkame: - priemyselné izolácie potrubia - tepelné, chladové, technické - montáže opláštenie a zastrešenie objektov - pôsobíme v celej SR

Malina Rekonštrukcia V oblasti stavebníctva pôsobíme na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Širokým sortimentom našich služieb pokrývame plne požiadavky našich zákazníkov na kompletné dodávky jedinou firmou, čo so sebou nesie výhody nadväznosti prác pri akýchkoľvek adaptáciách bytov či domov a objektov. Vykonáme napr. rekonštrukciu ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Prevádzkovanie ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo, CNC obrábanie - frézovanie -Veľkoobchod

Montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení

Dodávky a montáže: -sadrokartónové systémy -výrobky firmy Velux -kompletné zateplenie budov kontaktným zatepľovacím systémom fasád -tesárske práce. Montáže sadrokartónu nielen pre Břeclav, Hustopeče, Brno a okolie, ale aj v rámci celej SR.

Smarteon Systems s.r.o. sa zameriava na automatizáciu domácností a múdre bývanie s inteligentnou elektroinštaláciou.

BC Diamonds Group s.r.o. sa zameriava na vŕtanie a rezanie diamantovou technológiou, na predaj rekuperačných jednotiek, jadrových vrtákov a na búracie práce.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

DP stavinvest s.r.o. sa zameriava na stavebnú činnosť elektroinštalačnej, vodoinštalačnej, kúrenárskej, obkladačskej a sadrokartonárskej práce.

Podlahárske práce. Predaj, pokládka: - podlahové krytiny - PVC - koberce - vinylové podlahy - plávajúce podlahy.