Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Voda, plyn, kúrenie: - montáž: - obvody, plynové spotrebiče, radiátory. Výmena: - radiátory - plynové spotrebiče. Rozvody: - oceľ, meď, plast. Servisnú mechanici plynových spotrebičov. Revízni technici plynových zariadení. Práca: - kúrenárske - plynárske - vodoinštalatérske.

Výroba komponentov a náhradné diely pre výťahy: -osobné -nákladní -Hydraulické. Výroba: -nákladní hydraulické plošiny -výtahové dvere. Strojárska výroba. Kovoobrábanie. Zváranie. Zámočnícke práce.

Poradenstvo, realizácia, servis: - izolácia stavieb: - ploché a šikmé strechy - fóliové izolačné systémy - tepelné izolácie - parotesné zábrany - hydroizolácia striech, balkónov, základov - klampiarske práce - bleskozvody - strešné svetlíky Naša firma sa špecializuje na všetky izolačné práce, izolácie striech, stavieb, ...

Výroba z dreva: -okná -dvere -schodiská, schody -nábytok -stavebné stolárstvo. Ponúka: -ceny podľa dohody -krátke dodacie lehoty.

Stavebné práce: - rekonštrukcia objektov - podkrovný byt - priemyselné zabudovania - nákladná doprava - zemné práce (UNC, bager) - zimná údržba komunikácií.

Spoločnosť zvoz, s.r.o. Jihlava, ktorá sa na českom trhu pohybuje už od roku 1992 sa zameriava na klampiarske, tesárske a pokrývačské práce a samozrejme aj opravy, montáže a rekonštrukcie striech. Firma vykonáva kompletné realizácie striech a zaisťuje všetky práce súvisiace so strechou od realizácie až po montáž bleskozvodov. Oblasť ...

Spoločnosť GROW LUCKY s.r.o. sa špecializuje na všetky stavebné práce a postará sa o rýchlu realizáciu podľa priania a potrieb zákazníka. Zameriavame sa na stavbu domov na kľúč, ponúkame tiež čiastkové stavebné práce vrátane zatepľovania fasád či rekonštrukciou bytov a domov. Rodinné domy realizujeme v Plzni, Prahe a v širokom okolí. Stavebné ...

Výškové práce - montáže a demontáže oceľových konštrukcií - búranie komínov - rekonštrukcia a opravy striech - zváranie obalenou elektródou vo výškach - opláštenie hál.

Špecializácia v oblasti: - nastavenie, nastavenie, nabehnutí ochrán VN - servisné práce na vypínačoch a rychloodpínačích -servis suchých i olejových trasnformátorů - revízna činnosť elektrického zariadenia - rozvodne VN