Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Cestmistrovství Milevsko. služby: - správa a údržba ciest - údržba komunikácií.

Správa a údržbu ciest II. a III. tried v majetku Juhočeského kraja.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia, revitalizácia - zatepľovanie - strechy. Výroba a montáž: - plastové a hliníkové okná, dvere - výmena okien.

Práca: -portréty a maľovanie na stenu

Práca: -obkladačské -podlahárske -murárske

Remeslo: - inštalatér - plynár - kúrenár.

Stolárstvo. Výroba: -okná -dvere -obklady -nábytok -interiéry. Pokladanie: -plávajúce podlahy. Zaistenie materiálu.

Stolařství, výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - vstavané skrine - postele

Zaisťujeme profesionálne služby maliarov izieb v Ostrave, Karvinej, Orlovej, Frýdku Místku a Havířove. Okrem maľovania izieb ponúkame aj ich vytapetovanie alebo aplikáciu dekoratívnych samolepiek.

Drevostavby - výstavba drevostavieb - suchá výstavba domov. Zákazkové stolárstvo a stolárstvo, výroba - záhradný nábytok a pergoly - detské ihriská a ďalšie stavby - okná, dvere. Predaj - štiepané palivové drevo - stavebné rezivo.

Rezanie, vyrezávanie od 14mm do 600mm: -asfalt, betón do hĺbky 0.25 m -železobetónové konštrukcie otvory v stenách, stropoch do hrúbky 0.50 m. -rezanie stenových konštrukcií do hĺbky rezu 600 mm -rezanie stropných konštrukcií a podláh -rezanie mostných konštrukcií. Jadrové vŕtanie: -otvory v železobetónových konštrukciách a všetkých ...

Svadobný salón Dream Dress v Kroměříži Vás obslúži ako požičovňa aj predajňa šiat a prijímame zákazky na šitie šiat na zákazku aj podľa fotografie. Tiež sa už mnoho rokov venujeme plánovaniu svadieb, ponúkame profesionálne služby svadobnej agentúry nielen v lokalite Zlínsky kraj, ale po celej SR. Náš salón má dve prevádzky v centre mesta: - ...