Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Kompletné dodávky - šikmé strechy na kľúč. rekonštrukcia: - plechové strechy, strešné plášte Montáže strešných okien - Velux či Roto. Tesárstvo, tesárske práce. Klampiarstvo, klampiarske práce. Pokrývači, pokrývačské práce. Plechové krytiny - škridlovej, drážkové falcované, trapézové plechy. Výroba, dodávka a montáže: - ...

Elektroinštalácia, autorizovaný dodávateľ ČEZ distribúcie. Práca: -stavebná a technologická inštalácia -káblové súbory nn, vn -trafostanica -meranie regulácie -zemniace a bleskozvodobé siete -revízie a prihlášky na odber.

Firma Betónové podlahy Žiak s.r.o. sa zaoberá realizáciou strojne hladených betónových podláh, ktorých hlavnou výhodou je predovšetkým rýchlosť pokládky. Naše služby: - strojne hladené betónové podlahy - penobetóny - polystyrénbetóny - tepelné izolácie, fúkaná izolácia - izolácia proti vode.

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Naša firma sa zameriava na všetky stavebné a murárske práce. Ponúkame napríklad výstavbu domov, rekonštrukciu bytov, domov a bytových jadier vrátane všetkých pridružených prác, prípravné a dokončovacie stavebné práce a ďalšie. Pôsobíme predovšetkým v okrese Nymburk.

Oprava: - komunikácia tryskovou technológiou - Jetpatcher. Zemné a výkopové práce.

Sklársky výtvarník. Výroba: Originálne signované plastiky z brúseného skla

Ing. Petr Skořepa ponúka všetky geodetické práce v oblasti katastra nehnuteľností. Zaoberám sa geometrickými plánmi, vytyčovaním hraníc, spresnením hraníc, vyznačením vecného bremena) a inžinierskej geodézie (podklady pre projekty, priestorové umiestnenie stavby, zameranie skutočného stavu po realizácii stavieb). Práca, služby: - geodetické ...